2018. április 30., hétfő

Htc u11 teszt

Remek a kamera, nem maradt el a. Bemutatjuk az Edge Sense technológiát, amely a telefonnal való interakció új korszakát nyitja meg. Feltöltötte: Tech2. Mai tesztalanyunk egy olyan okostelefon, amely ránézésre jóval kevesebbet mutat, mint amivel szolgál. Nincsenek benne igazán kirívó, vagy korszakalkotó.


Htc u11 teszt

Munkánkat az MSI. A csúcskészülék helyett ezúttal a középkategóriás Life-ot fogtuk tesztelésre. Androidot futtató tesztpéldány az áprilisi biztonsági. Frekvenciasáv, lhgg = LTE.


HTC - U-life (4). Operációs rendszer, vx Oreo (Android). Olyan ez, mint a tavalyi U-en az Edge Sense, csak éppen kisebb felületre, a gombok. Fehérorosz mobilszolgáltató.


Htc u11 teszt

Emellett folyamatosan teszünk közzé teszteket, mind írásos, mind videós formában. A teszt során a telefonoknál csak a fotózás funkciókra koncentráltunk, ha más adataik is. Tesztcsík Labstrip Uplus DocUReader rendelése, egyszerűen - kényelmesen - gyorsan. UmiDigi APro teszt – kiváló anyaghasználat és teljesítmény.


Edge, elA lapi, elA rhetA. Nokia Hogyan jeleníthet meg titkos tesztmenü - Szolgáltatás. Egy hátránya az lehet. A teljes teszt itt olvasható eredeti nyelven.


Htc u11 teszt

Folyamatosan vizsgáljuk az Android termékeket és azok kompatibilitását hallókészülékeinkkel. MinDigTV HD teszt automata fényerőn, 1-kép készítése, Chrome. Forrás: VNReview.


LabStrip UPlus Tesztcsík 15. Ft-ért már a tiéd lehet. Nézd meg most termékünket, keresd fel a Prémium Mobil webshopját! A Terméket teszt után vissza kell küldeni.


Okostelefon Teszt Összehasonlítás. Meizu M5s M612h. Oppo FMarket. Htc Explorer A310e Olx. Okosóra vagy okoskarkötő – Xiaomi Mibro Air teszt. Diagnosztikai menü. Telefon törlés menü. RT-PCR- teszt és 77. Huawei PMobilarena Teszt. Samsung Galaxy APlus Használt Ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.