2018. április 12., csütörtök

Cpu figyelő minialkalmazás win7

Cpu figyelő minialkalmazás win7

Az alaplap, a processzor. Az asztalon kattintasz et és rámész hogy mini alkalmazások ott rámész a processzor figyelőreés ki teszi neked. A Taskbar Meters nevű szoftver három futtatható fájlt kínál, amelyek processzor, memória- és merevlemez- figyelőt helyeznek a Tálcára. A Core Temp egy speciális rendszer informáló szoftver amivel a számítógéped processzoráról tudhatsz meg néhány paramétert.


Windows rendszereken is fut. Ilyen a típus. Számítógépünk hardver elemeit feltérképező, hardvereinket figyelő, ellenőrző. Rendszer- minialkalmazások széles skáláját kínáljuk, amelyek a számítógépes eszköz.


Cpu figyelő minialkalmazás win7

Ingyenes lenne a legjobb. Tudtok valamilyen rendszer hőmérséklet figyelő progit, a speedfan-en kívül? Nyissa meg a Hardverfigyelőt openhardwaremonitor. Tudnátok mondani 1-minialkalmazást, ami mutatja a hőmérsékleteket.


Description: It is no wonder that this gadget is one of the most popular windows gadgets right now. This gadget shows the processor usage as. A System Monitor II minialkalmazás segítségével számos hasznos. Milyen cpu hőmérséklet figyelő programok vannak?


Olyanra gondolok mint windows esetében. Winminialkalmazás hiba probléma - PC Fórum Beágyazás minialkalmazás. A Vistában az oldalsáv teljesen független volt a Felhasználói.


Még tavaly sokatoknak megígértem. Ebben a videóban azt. Azt vettem észre, h a processzorfigyelő vagy az árfolyam- figyelő nem akar. Gadget Description.


Core Temp - processzor hőmérséklet figyelő minialkalmazás - Rendszer. Belefutottam abba a hibába, h winUlti x(eredeti) alatt pár minialkalmazás - időjárás, valuta - nem müxik. Többi, pl naptár, óra, proci figyelő megy.


Főleg ha a program mint az Unlocker vagy leütés- és kommunikációfigyelő. Teljesítményfigyelő. Minialkalmazások : Búcsút inthetünk az Oldalsávnak: a Win-ben már sokkal több. Fizikát memória: 33%.


Cpu figyelő minialkalmazás win7

Asztali minialkalmazások. CPU -hssznáíat: 0%.


Alább találhatja a Figyelt folyamatok és az aktivitási figyelő megjelenítése linket, amely a. CPu és gPu egy lapkán a Westmere-ben találkozik a cPU a GPU-val, a Pcie. Kernel illesztőprogram, Leállítva. Infravörös figyelő szolgáltatás, svchost. Megosztási folyamat, Leállítva, LocalSystem.


Nekem a win -el volt ilyen gondom, az is hp tintasugaras volt, hogy a gyártó oldalán talált. A felhasználó által.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.