2018. április 18., szerda

Belső blu ray író

A legjobb Optikai meghajtók, driver boltok egy helyen az. Extreme 12X Blu - ray olvasási sebesség Blu - ray 3 BDXL. ASUS (3) LG (4). GB Kingston SSD mSATA UV500. Kiszerelés: Dobozos. ODD tipus: BLU - RAY író. CD írási sebesség: x. CD olvasási sebesség: x. Adott egy pár éve vásárolt LG BH10LSbelső blu-ray író, nem sokat volt használva. Mostanában viszont érdekes dolgokat művel, korábban is tapasztaltam. Műveletek a termékkel: Részletes adatok. Formátum : BluRay.


Blu - ray író : 1cikkek „ Blu - ray író " számára a Mercateo-nál, az üzleti. Külső optikai meghajtók.


LG BE14NUkülső BluRay író, USB 3. Ezüstszürke kedvező áron az eMAG- nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Biztonságos vásárlás.


Belső blu ray író

Tekintsd meg a termék információit. Gen1) a Windows és. Asus BW-16D1HT Retail Silent belső Blu-Ray író. DVD író meghajtó.


Blu - Ray író -olvasók kategóriában - Új és használt termékek széles választéka. Az LG számítógépes termékek, monitorok a mai csúcstechnológia legjobb vívmányait hozzák el otthonába és irodájába.


Belső blu ray író

Csatlakozás, SATA. Válogasson legújabb ajánlataink közül. Futár: munkanap PickPack. Belső, SATA, Box. Egy Blue-ray lemez kapacitása akár GB adat tárolására is alkalmas. Szállítás a következő nap! Mondja el véleményét! Behelyezés típusa. ARAA10B Optikai meghajtó vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Az M-Disc kompatibilitás pedig több.


A BDR-S09XLT-vel a Pioneer gyors BD-írót mutat be. A BD-R írja az égőt 16- szoros sebességgel, BD-R DL-t akár 14-szer. Számítógépbe, külső házba, vagy akár. LG Super Multi Blue SATA 16x belső Blu-ray író.


Ft-os áron kapható az OfficeMarket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.