2018. április 18., szerda

Belső autó antenna

Carpoint univerzális belső antenna, V. A belső antenna, öntapadós rögzítéssel, beépített. Belülről a szélvédőre ragasztva a. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Homositánál vettem egy nagyon olcsó Magyar gyártmányú erősítős belső szélvédő.


Az elektronikus szélvédő antenna a földi sugárzású rádiójelek vételére és erősítésére szolgál. Features:Brand new and high quality. Designed to fit inside the car or van and provide good radio reception.


Built-in amplifier to increase signal strength. Szélvédőre ragasztható beltéri elektromos erősítős AM, FM antenna. B Név Belső elektromos antenna. Fantom táppal ellátott beltéri autórádió antenna, amely a szélvédõre ragasztható!


Belső autó antenna

How to install an. Válogasson kedvére a széles választékban kapható, megbízható kialakítású autóantennáink között! CARS Erősítős öntapadós belső antenna szélvédőre ELEKTROMOS ERŐSÍTŐVEL 35CM.


RÖVID AUTÓ RÁDIÓ ANTENNÁK - GUMI - FÉM - KÜLÖNBÖZŐ. Fajta: tető antenna hátulra. Anyaga: alumínium Teljes hossza: 16cm Adapterek: 5mm, -es és 6mm-es belső méret: 6mm.


Egységár (darab). Gépjármű rádióantennák - Auto antennák - Car Audio - Széles termékkínálat a Transfer. Ez azt jelenti, hogy tartalmaznak egy üvegszálas belső magot, amelyre spirálisan. A pálcák 6mm es belső illetveés 6mm es külső menettel menettel ők.


Antenna, autóhifi és. Belső aktív antenna A Bosch AUTOFUN pro az FM és AM sávokban való működésre készült. A szélvédőre szerelve.


Az eredeti antenna problemás, nem érdekes ez van most. AUTÓ ANTENNA, TARTOZÉK, AUTÓ HI-FI TERMÉK, TARTOZÉKOK, villamosság, barkács, mérőműszer, elektronika, kábel, vezeték, izzó, világítás, tápegység. Elektronikus analóg antenna a földi FM rádiójelek fogadására és erősítésére. BELSŐ ANTENNA ELEKTROMOS ERŐSÍTŐVEL 35cm, A kép csak illusztráció.


A legjobb autórádióval is megtörténhet, hogy idővel sercegős, pattogós lesz az adás. Előfordulhat, például belső antennánál, hogy a fűtés vagy. Autó antenna részére. A honlap használatával ön hozzájárul a "sütik" fogadásához, a vonatkozó EU törvénynek megfelelően.


Belső autó antenna

Adatvédelmi tájékoztató. Az ilyen autós antenna gyakran megtalálható az aktív típusnál, és mindig jó. A Triad 6Standart egy belső rádióantenna, amely műszaki. Belső antenna, erősítővel, öntapadós a beltéri antennát legcélszerűbb a belső középső.


Belső autó antenna

Csajos autó szett (4db): Bottari Bouquet kis virágos Üléshuzat, Kormányvédő, Öv. A beltéri antennát legcélszerűbb a belső középső visszapillantó tükör mögé.


Az aktív antennákat az autóba történő beépítésre tervezték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.