2018. április 25., szerda

Autó antenna

A meglévő antennacsonkba csavarható pót antenna szár. VW-Audi-Nissan-Opel szgk. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Gépkocsi antenna dugóEz a csatlakozó kompatibilis a legtöbb fejegységgel.


Megfelelő csatlakozást biztosít az autó antennája és a fejegység között. Fajta: tető antenna hátulra. Egységár (darab). Univerzális autós antenna többféle kivitelben.


Autó antenna

Cápa antenna és erősítős antennák fekete fehér és ezüst színben is. Grid view List view. Nyereség AM - FM: dB.


Tápfeszültség : 9. További kiegészítők is elérhetők kínálatunkban: csatlakozó, toldó, szerelékek. Auto antenna keres? Hossz: méter,, ANTENNAKÁBEL HOSSZABBÍTÓ Alkalmazásával lehetőség nyílik a DIN szabványnak megfelelő. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Lecsavarható antenna szár. Kábellel komplett szett. Megbízható Olasz minőség. Nagyon ritka ma már, hogy antenna nélkül kerül forgalomba az autó.


Természetesen az is előfordul, hogy a gyári meghibásodott, és másik antenna szükséges. Többféle autó antenna készletről! Ingyenes hirdetések a Jófogás. Hol a legolcsóbb?


Autó antenna

Ha gond van az autóantennával – antenna tippek sercegő, pattogó. Másfelől ha az autó valamelyik csatlakozása korrodálódott, akkor a. Mind a(z) találat megjelenítve. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés legújabb alapján. Happy days Az akció garanciája még mindig : : vagy a kiárusításig!


Can stick to car window, roof, windscreen, etc. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Hyundai antenna adapter csatlakozó átalakító.


Szerelhető antenna DIN dugó ( CAR -005). Antenna hosszabbító 75m, DIN aljzat DIN dugó. Az előző videómhoz egy kis kiegészítés, lévén, hogy a másik, de azonos antenna erősítő is megérkezett.


A honlap használatával ön hozzájárul a "sütik" fogadásához, a vonatkozó EU törvénynek megfelelően. Adatvédelmi tájékoztató. Nincs raktáron. Astra hatchback.


Második tulajtól vettem a mostani autómat. Mikor hozzám került a gyári antennaszár helyett egy ilyen kis centi körüli alu látvány-tuning antennaszár volt rajta.


Autó antenna

Igényes kivitel Gumirozott talprész méret: 40cm Fekete színű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.