2018. április 10., kedd

Autó antenna szeged

Forgot your password? Registration is free and easy! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Audi, Seat, Skoda, VW erősítős autó antenna Fakra anya.


A meglévő antennacsonkba csavarható pót antenna szár. VW-Audi-Nissan-Opel szgk. Nyereség AM - FM: dB. Tápfeszültség : 9. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Kossuth Lajos sgt. Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a. Kültéri és beltéri antennák, antenna kábelt vagy antenna elosztót az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel. Szegeden szinte egyedüliként. Hirschmann autó antenna erősítő, hirschmann autó antenna, autórádió.


További kellemes vásárlást kívánunk! Válogass a Jófogás. Szállítással is. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot!


Gyártó:Somogyi Elektronic. Könnyen használható. Az autórádió és az antenna közé kell csatlakoztatni. Rosszabb vételi viszonyok mellett is kielégítő vételt biztosít.


A biztosítékkal a biztonság érdekében. Autóhifi, autónavigáció. Olcsó eladó új és használt autó antenna erősítő. JELENLEG ELÉRHETŐ: Shark Fin autó tető antenna.


Helyettesíti a használt autó -antennát. SAL VB X800i autórádió és multimédia-lejátszó. USB, Bluetooth. Raktáron: Béke tér. Pioneer CA-AN-DAB. Automata motoros antenna adapterekkel Motorrral szerelt autó antenna. A legtöbb középkategóriás autóval. Webáruházunkban és boltunkban széles választékban találhatsz műholdvevőket, földi vevőket. A honlap használatával ön hozzájárul a "sütik" fogadásához, a vonatkozó EU törvénynek megfelelően.


Adatvédelmi tájékoztató. LKQ csoport tagjaként Európa legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi hálózatának Magyarországi tagja, alkatrészek, autótartozék és autós cikkek. Antenna szerelés, javítás megrendelhető! Legyen szó dines vagy dines autórádióról, multimédiás fejegységről.


Feleslegessé vált antennaerősítő, nagyon keveset használt, kitűnő állapotban. XWattos PCL86. Munkáink egyike a Csongrádi sgt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.