2018. április 2., hétfő

Audi mmi beállítások

A középső joystick mellett jobbra találod a MEDIA gombot. RNS-E Magyar nyelv, Magyar HANG – Magyarosítás. MMI Rendszer frissítés. A frissítes min. CD-ről történik. Rövid határidővel, gyári alkatrészekkel! Bluetooth, TV, Navigáció. A kormánykerék és a középkonzol kezelőelemeivel mindenkor minden fontos beállítás kéznél lehet. A következő videókból kiderül, melyek ezek és hogyan. Erre szükségünk lesz a pontos beazonosításhoz. Válogass a Jófogás.


Audi mmi beállítások

AUDI ingyenes, részletes „Csináld magad” javítási útmutatók és videó-útmutatók. Minden lépést tartalmazó útmutatóink segítenek bármilyen javítás.


További szolgáltatásainkért böngésszen a weboldalon. A rendszer a motor és a sebességváltó beállításai mellett az elektronikus. You can customize lots of user interface details and. A személyes beállítások széles skálája elérhető, a leggyakrabban használt navigációs.


Audi mmi beállítások

Az autóban több vezérlõegység található, amik konfigurációs beállításokkal. Audi Side Assist beállítások stb. Gyartó: 4CARMEDIA.


Széleskörű és intelligens egyéni beállítási lehetőségeivel az autó teljes. Rendelje meg Tőlünk és hamarosan. VTDI quattro S tronic teszt. Nem titok, hogy az A6.


Audi mmi beállítások

Audiból, városban ez a beállítás tetszett a legjobban. Fény és eső érzékelő. LED Nappali menetfény. Eladó használt Fekete (metál) AUDI ASportback TDI Design S-tronic Foglalva!


Használati útmutató által ismertetett funkciók, beállítások és képernyőelemek eltérhetnek a valóságostól a készülék Android verzióra frissítése után. A navigációs hangok, valamint a beszédfelismerő rendszer az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.