2018. március 9., péntek

Walkie talkie gyerekeknek

Fedezd fel széles walkie talkie gyerek kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Walkie Talkie gyerekeknek nagy választékban, remek áron. Rengeteg játék lányoknak és fiúknak, rendeld meg.


Walkie talkie gyerekeknek

Beszélgess barátoddal ezen az adóvevőn! Akár 80m-es hatótáv. Az adóvevők 1-db 9V-os elemmel működnek. A walkie - talkie -k már régóta a gyerekek kedvenc szórakoztató elektronikai termékei közé tartoznak.


Ezek a remek eszközök rendkívül élvezetessé tehetnek. Tartsd a kapcsolatot a csoportoddal, társaiddal túrázás közben: válaszd ki, milyen hatótávolságú walkie -talkiera van igazán szükséged! Mobiltelefon helyett walkie talkie -t a kisgyerekeknek ! Játssz a gyerekekkel titkos ügynökösdit és szórakozzatok jól ezzel az ügyes rádióval kommunikálva! Válogass a Jófogás.


Walkie talkie gyerekeknek

Nagyon szórakoztatják a gyerekeket. Ideálisak az egyszerű. A Motorola TALKABOUT Tpiros walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy. A leirásnak megfelel.


Annak ellenére hogy jó párszor leejtették még működik! Gyerekek szeretik. Jó, megfelel a leírásnak. A gyerekek szeretik. Telefonodat be mérnéd dobni egy tóba? Mit csinálsz ha nincs térerőd? A GoGEN Maxipes Játék walkie talkie akár km-es hatótávolsága biztosítja. Most kedvezményes áron vásárolható Walkie - Talkie (adó-vevő) az AQUA webáruház kínálatában. Klikk, és járj jól!


Walkie talkie gyerekeknek

A walkie talkie -k megtanítják a rádiók használatát, és mindenekelőtt remek módja a baráti szórakozásnak. Az ilyen játékoknak köszönhetően a gyerekek több.


MOTOROLA Talkabout TExtreme QUAD Walkie talkie. Hatótávolság: 1méter – km. Időjárásálló IPXkivitelezés. Sam, a tűzoltó walkie talkie - Dickie Sam, a tűzoltó walkie talkie a tűzoltók egyik legfontosabb eszköze, mely nagy segítségükre lehet, hogy megtalálják egymást.


A kis bunkeréből kiszólhat anyunak, hogy szomjas, vagy egyik. Ez a készlet két walkie. A Maxipes Fík minden gyerek számára készített walkie - talkie szettet.


Te is titkos távbeszélgetést folytatni a barátaiddal világhódító terveitekről? Adó-vevő walkie talkie. Sam a tűzoltó mindig bátran elvégzi a munkáját, szeret kalandokba keveredni és megoldani szembe jövő feladatokat. A meséből mintázott Sam a tűzoltó Walkie.


Science Explorer walkie - talkie készlet gyerekeknek, Kommunikáljatok egymással felfedezés közben! Minionos gyerek walkie talkie 6. A megrendelt játékot BUDAPESTEN másnap átveheti. Vidékre órán belül szállítunk!


Nálunk gyerekjáték a vásárlás! Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Feltöltötte: Anico Kft. Keresett szöveg: walkie talkie (Termék)walkie talkie (72). Kapcsolódó keresések: adó-vevő. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.