2018. március 7., szerda

Szélessávú antenna

ANTENNABOLT ÉS ANTENNA WEBÁRUHÁZ BP. Bocskai István 29-ben. TRIAX Micro UHF szélessávú antennaerősítő Igazi, UHF sávban működő szélessávú antenna. TRIAX HIRSCHMANN GHV 9szélessávú antenna erősítő.


DVB-T vételére szolgál. Az antenna alkatrészei alumíniumból készültek, az acél szerkezeti eszközök. Alkalmas a földi. TRIAX Digi W szélessávú Yagi televizióantenna.


Szélessávú antenna

Megfelel a földi digitális adások vételi ajánlásainak. Beltéri, kültéri antenna »»» Ügyes ajánlatok ✔️ Kedvező vásárlási feltételek. Jelerősítők gyenge antenna vagy kábeles jel erősítésére. A szokványostól eltérő kialakítású "logperiodic" szélessávú antenna (UHF IV-V sávban működik).


A legkedvezőbb tulajdonsága a szuper nagy sávszélesség. A nagy klasszikus, minenki által ismert elemes szélessávú antenna a teljes (VHF-UHF) televízió sávra. Nyeresége 6-dB. Carant LPA 4szélessávú antenna egyszerű rendeléssel és gyors házhozszállítással.


Nagy lepke szélessávú eröstős antenna :A szélessávuacu. Ft Nettó ár: 118Ft. Kívánságlistára.


Szélessávú antenna

Egy néhány szélessávú antenna kisebb és nagyobb méretű változatban, amelyek között az erősítős változatok is megtalálhatók. Sokan azt a véleményt. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Az antenna NEM erősítős kivitelű, a hozzáadott panel csak szimmetrizáló, tápfeszültséget.


Rövid- vagy ultrarövidhullámú sávban használatos, adásra vagy vételre szolgáló antenna, amelynél a felső és alsó frekvenciahatár. Kültéri és beltéri antennák, antenna kábelt vagy antenna elosztót az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel.


A TVS 9-egy antenna csatlakozóalj bővítéséhez alkalmas. Dugaszolja az erősítőt egy meglévő antennacsatlakozóba. Ehhez az erősítő.


Az ISKRA P - N TRIPLEX UHF YAGI televízió antenna, az UHF IV-V sávban működő szélessávú, elemes TRIPLEX antenna. CATV SIGNAL szélessávú erősítő kimenettel.


Erősített sávok: FM, kábel TV, VHF, UHF. Motorola YA-szélessávú antenna - T2FD típus, 8-MHz, 1W dipól antenna. Frekvencia tartomány: 1. Termék jellemzői. Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban!


TV és rádiókészülékekhez. Audio-Technica ATW-Aszélessávú antenna pár 137. Ft-os kedvező áron a Giant Sound hang és fénytechnikai áruház Tartozékok, kiegészítők.


Szélessávú antenna

Alumínium ötvözetből készült, billenthető. Készlet: van készleten. Ft (2€) Nettó ár: 5. Szélessávú antenna közösíto MM200.


Akár ingyenes kiszállítással az ország bármely pontjára! Kattintson és győzödjön meg róla Ön is! Synaps AAD-2állítható antenna erősítő.


EMOS JO6univerzális kül- és beltéri antenna. Az aluminium szerkezeti elemek sárga színű eloxált felületvédelemmel vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.