2018. március 20., kedd

Retro headset

Egyszerűen csatlakoztassa a retro telefonhallgatót a mobil telefonjához. Kompatibilis mm-es jack csatlakozós mobiltelefonokkal és. Csak csatlakoztasd a mobilodhoz ezt e retro telefonkagylót és tedd vidámabbá a napod!


A headset kompatibilis a legtöbb mobiltelefonnal, amelyek 3. Headset, retro telefonkagyló. Egy igazi időugrást tehetsz a múltba, vagy mosolyt fakaszthatsz a körülötted állók arcára - például egy házibulin - ezzel a régi.


Mert ugye a bevált dolgokat érdemes néh. Fehér retro telefonkagyló amit a mobilodhoz tudsz csatlakoztatni headsetkétn. Mennyiség: A termék rendelhető. Loading Adatok.


Vissza a 90-es évekbe,3G telefonoddal. Használd ezt a telefonkagylót a mobilodra csatlakoztatva és tuti a siker a társaságban. Az legtöbb új készülékekkel. A wide variety of bluetooth retro.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Eladó a képeken látható retro telefon headset. EQ hangbeállítás: JLab. Currently Out Of Stock. Notify me when this item is back in stock. Sorry, this item is out of. Micro Comp Inc. Mobil headset, 2. Gyártói cikkszám. Many ways to pay. Eligible for Cash on Delivery. Hassle-Free Exchanges.


Retro headset

Check out our vintage headset selection for the very best in unique or custom, handmade pieces from our shops. Add retro - headset to your collection for 70% off retail. Auriculares, Videojuegos.


Retro headset

Click the Share Button! Sony Ericsson headset fülhallgató. A képen látható megkímélt állapotban. Kérem napon belül jelentkezzen és vegye át a terméket-rendezze. Ft-os áron elérhető. Divatos általános célú fejhallgató telefonhoz és táblagéphez. Fõ jellegzetességek. Bluetooth, retro dj és bluetooth fejhallgató headset. The handset has buttons. Tulajdonságok: - Kényelmes Telefonálás - Hozzáférés a telefon funkcióihoz hívások kezdeményezésére.


Price: Not Available. Retro Telefonkagyló Handset. Cheap headset retro – catalog of goods at low prices and with free shipping. And a wide range of quality products from the Joom.


Retro headset

Garancia: hónap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.