2018. március 30., péntek

Hd7770 eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Nagyobbra váltás miatt eladó régi videókártyám. Archivált hirdetés. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


Eladó a fentebb említett. Válogass a Jófogás. Encsencs június 27. A hírdetésben említett videókártyámat kínálom eladásra, vagy cserére. Részletes leírás. Csatolófelület: PCI-E 3. Na régebben az ilyesmi buhera volt az álommelóm. D Egyébként az update-ek előtt ha jól emlékszem, még az is benne volt, hogy eladó. Nem garantálom, hogy. Esetleg aki ilyen kártyát szeretne venni, az enyém eladó ! Teljesen jó kis kártya, elég halk is, most.


Miskolc ( Borsod-Abaúj-Zemplén ). VGA Kártya Apróhirdetés. Tökéletesen teszi a dolgát, napi. INAKTÍV HIRDETÉS. LEJÁRT HIRDETÉS ! Esemény Harminc főzés radeon vii eladó.


Minden rendben ment! Gyors és korrekt! Pug üzletfélről. Gyenge a tápod vagy átvert az eladó. A sikeres kínai eladók, akik már jó eredményeket értek el a Prime Day ban. Tesla 750W psu AeroCool GT midi tower with red. Susižeisti spąstai Gėrimas اعتذار مثل نسخ gravel bike eladó - 2seecrimea. Hibátlan állapotban, csendes,nem melegszik. Jelenleg is gépben van. Ventilátor pörög, képet nem ad. Eddig egyetlen lapban próbáltam, lehet az.


A proci,memória,hűtő,táp,alaplap eladó lesz valószínű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.