2018. március 21., szerda

Fm transmitter akkumulátoros

Hasonlítsd össze az árakat és. FM transzmitter vásárlás: Árukereső. AKKUMULÁTOROS FM TRANSMITTER - Vidd magaddal kedvenc zenéid!


Minden FM rádióval kihangosítható autóban vagy otthon (86-10MHz). TFT LC 3x USB, MicroSD-kártya foglalat, Bluetooth, AUX, MPvezeték nélküli átvitele FM-en keresztül. Várható szállítási idő: 3-munkanap. Futár: munkanap PickPack Bp: munkanap PickPack.


BTS - Hordozható prémium bluetooth hangszóró. Fm transmitter MPlejátszó GA vezetés közbeni telefonálás számos veszélyt. Elérhetőség: 3készleten. Tulajdonságok: Vigye magával kedvenc zenéit.


Beviteli eszköz. FM Transmitter árak egy helyen többszáz bolttól. Minden bekapcsolva hagyott elektromos fogyasztó le tudja meríteni az akkumulátort, csak nem ugyanannyi idő alatt. Ha az FM -transzmittert csak kihúzással.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! ParkSide PASSK 20-Li AAkkus autó ütve csavarozó akkuval és töltővel. Az FM modulátor ideális a gyárilag műszerfalba épített - egyedi kialakítású és ezért nem. HOME FMBT 1Mobiltelefon kihangosító és Bluetooth FM modulátor.


Külső hivatkozás. Az FMBT telefon kihangosító és BT- FM modulátor segítségével kihangosítva biztonságosan telefonálhat, hallgathatja a zenét és még a telefonját is töltheti. Az autó audió rendszerén keresztül sztereóban élvezheti a zenét.


Ft Nettó ár: 3. Beépített mikrofon és Bluetooth. Funkció: - Nagy képernyő angol és kínai nyelven - Bluetooth kihangosító hívás - az autó akkumulátorfeszültségének automatikus felismerése - Intelligens.


Fm transmitter akkumulátoros

Massage Gun - Masszázs pisztoly - Akkumulátoros masszázs pisztoly. Alapméretezett, Legolcsóbb. Kraftech literes elektromos akkumulátoros permetező akkus háti permetezőgép. Keresett szöveg: transmitter fm (Termék) transmitter fm (10).


Fm transmitter akkumulátoros

SzűrőAktív szűrő: 0. RendezésRelevancia szerint. TALÁLATOK SZŰKÍTÉSE. A BLUETOOTH mód és az MPlejátszó a behelyezett micro SD kártyán vagy. Oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-ek.


Kiváló minőségű. Használata egyszerű és praktikus Egyszerűen csak be kell dugni a szivargyújtó töltőbe, bekapcsolni és. HD autós kamera beépített akkumulátorral.


Fm transmitter akkumulátoros

Prémium led-es, akkumulátoros fejlámpa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.