2018. március 28., szerda

Baofeng uv 5r teszt

Tudom egy ilyen teszt sosem lehet perdöntő. Döbbenetes volt a teszt eredménye. K views years ago. Praktikusabb, szebb külső. Jobb gyári antenna. Az akkumulátor feszültség. Elsősorban a készülék tényleges teljesítménye. Ahol sok teszt, review gyűlt már össze ezekről a manapság méltán. Kellemes csalódás lett számomra. Van uv- bés wln-em is. Baofeng Uv5r audio teszt. Majd tesztelem kicsit. No photo description. Termék helye: Budapest. Eladó: DoboZsuzsa(96).


A legnagyobb közkedveltségnek a UV - 5R termék örven mid a VHF-ben, és UHF-ben is dolgoznak, ugyanúgy mint más termékek ebből a kínálatból. A készlet kompatibilis minden. A magyar nyelvű fordításokat Tommy Apu készítette, és tesztelte.


BAOFENG UV - 5R Rádió memóriakezelő programjai. Connect directly to computer or laptop. Minden nagyon szépen. Az amerikai QST- magazin a Yaesu FT-rádió után tesztelte az FT-4X modellt is.


Airsoft leírások, tesztek, cikkek. Tesztek, leírások kategória bejegyzései. Az alábbiakban a tesztek során. ELADÓ BaoFeng UV 5R kétsávos kézi adó vevő HardverApró.


Az eszköz egyes paraméterei és képességei azonban. Tavaszi Szonda, Pogo-Pin-kód a Teszt áramköröket. A Foszfor Bronz. USB töltő hordozható.


A teszt eredményei szerint a legjobb teljesítmény, amikor a rádiót kézben tartják, az antenna. Láthatja az Önt hívó hívók számát vagy nevét (nem a DM- 5R -ben).


UV -3R és az UV - 5R rádiót, és részt vesz a promócióban. Teljesen Új, Soha Nem Használt, Nem Felújított! T echnical Adatok: akkumulátor típus: LI-ION-Bemenet: AC. Power level tests are.


ConCorde Android Mini PC 2(MK808) teszt - 220volt. Shuttle XHBarebone - mini számítógép teszt. BF -T– nagyon olcsó, nagyon jó walkie-talkie – Tesztarena.


MSC-20C Multi-function Nylon Esetben Jogosult a baofeng dm- 5r uv -5x gt-3tp. This happens often.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.