2018. február 26., hétfő

Symbol vonalkódolvasó 0 helyett ö

Symbol vonalkódolvasó 0 helyett ö

Sajnos az alapértelmezése szerint ez sem tudja hibátlanul a magyar nyelvet és pl. A gondom a következő: A vonalkód olvasó helyett ö betűt olvas be. Ezután beiktattam egy ps2-es billentyűzetet a vonalkódolvasó és a laptop közé, és lám egyből működik az olvasó is. Ha a vonalkódolvasó (nulla) helyett ö betűket ír be a számsorba, akkor ezt a problémát a vonalkódolvasó nem megfelelő beállításai okozzák.


Symbol vonalkódolvasó 0 helyett ö

A beállítások visszaállítása a gyári alapértelmezettre. Set All Default. HID Keyboard Emulation. Ha jól tévedek a vonalkódolvasó scan kódokat küld a gép felé, de programozható, konfigurálható, hogy milyen nemzetiségű billentyűzet kiosztást használjon.


Symbol vonalkódolvasó 0 helyett ö

Többen panaszkodnak, hogy a megvásárolt vonalkód olvasó nem jó, a nullák helyett ö betűket olvas. Ennek oka, hogy az olvasók 90%-ban. Angol kódlappal frankón megy, de akkor nem tudok a billentyűzeten magyar ékezetes.


ALT Method enable akkor. Ha a kódban nullák vannak,akkor ö (kis ö ) betűt küld helyette. USB-re csatlakozik. A javasolt változtatással is jól megy a vonalkód olvasó meg legfrissebb 10.


US re van állítva a vonalkódolvasó. Minimum distance determined by symbol length and scan angle. Depth of Field. Note: Typical performance at 73˚ F (23˚ C) on high quality symbols.


Miért olvas nulla helyett ö betűt az olvasóm? Vonalkód olvasó beállítása. Kiszállított megrendelés évente. CM (KONTAKT), MAX.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.