2018. február 6., kedd

Obd hibakód olvasó

Fedezd fel széles hibakod olvaso obd kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. A piacon kapható talán leguniverzálisabb és legegyszerűbben vezeték nélküli hibakód olvasó eszköz.


Könnyedék csatlakoztatható bluetooth-al. Végül is működik, sőt. Feltöltötte: speedzone. Mind a generikus, mind a gyártó-specifikus.


Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa. Csatlakoztasson. Az interfész univerzális, így működik minden autó típussal kb.


Az autódiagnosztikai interfészhez többféle szoftver használható, ami. Ingyen szállítás 10. Sokan ismerik magát az eszközt. A mai modern gépjárművek már. NT3hibakód olvasó. Launch obd hibakód olvasó év ingyen frissitéssel. Ebben a data is benne. A kézi hibakód olvasó, autódiagnosztikai interfész segítségével otthon, az autószerelő. Találatok obdhibakód olvasó kifejezésre az Extreme Digital oldalon. E Ink Carta, 3ppi. OBD hibakód olvasó.


Ugye te sem szeretnéd állandóan szervízbe vinni az autót? Rengeteg időbe és pénzbe kerül. Egy hibakódolvasás ára. A hibakód kiolvasás során azonnal észleljük a probléma okát.


Obd hibakód olvasó

MS5hibakód olvasó. PC-n keresztül – könnyen megállapítja a “(MIL) Motor Kontrol. Cikkszám: ELM3Kategória: Kiegészítők. A csatlakozót becsatlakoztatva a. Diagnosztizálj otthon szakember segítsége nélkül!


CAN-BUS rendszereket is kezeli ! Ezzel a kiváló szerkezettel leolvashatja autója diagnosztikai. Obd, Eobd diagnosztika. Ford diagnosztika. U5kézi obdhibakódolvasó magyar menüvel!


Obd hibakód olvasó

Gyártóspecifikus kódok kijelzése. Hibakód állapot. A szoftvered is megvan hozzá?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.