2018. február 1., csütörtök

Mentimeter magyarul

Segédanyag a mentimeter. Join the session by simply entering the digit code. Valós-idejű szófelhő készítés, akár okostelefonokkal. További szófelhő készítő oldalak: 11.


A handout magyarul kiosztásra alkalmas előadásvázlat, előadás-összegzés, melyet. Fotó: Múzeum Antikvárium. Related articles. Mentimeter online szófelhő-készítőjével.


Mentimeter magyarul

Virtuális asszisztens készítése. Még magyarul is beszél, többféle hang közül. A dolog nagyon egyszerű, a tanár a mentimeter. A szakembereknek magyarul felsőfokú szinten beszélő vagy magyar.


Mentimeter magyarul

Használatához regisztráció szükséges. Azoknak ajánlom a használatát, akik gyakran készítenek.


A magyart és az angolt több helyen szeretném majd összekapcsolni, megmutatni, hogy a tudás nem mindig tantárgy-függő. Kahoot, mentimeter, Honfoglaló. Videók magyarul. Szülőknek, tanároknak.


Szűrőprogramok. Kék vonal - Gyermekkrízis Alapítvány. Chat és 0-hívható segélyvonal lehetőség gyerekeknek és. B1-es szinten beszélnek magyarul. Ingyenes verzió. Elterjedt Magyarországon. Oktatóink és meghívott. Hasonló lehetőséget ad ppt-feltöltéssel, hozzáadható interaktív kérdésekkel a mentimeter. Szintetizált hanggal, magyarul is beszél. Körülbelül, mi van leírva ebben a versben?


Online osztálytermi csomag (jobbra lent lehet a nyelvet állítani magyarra ). Hkr-ben található. PREZI NEARPOD THINKLINK JIGSAWPLANET MENTIMETER. Hibácskó Gizella fordította magyarra, hozzáférhetővé téve a programot a magyar felhasználók. Az online feladatok.


Festetics Imre. Sitkei Dóra A kérés beszédaktusáról magyarul tanuló lengyel hallgatók. Magyarul nem értjük, el sem tudjuk képzelni, hogy mit. Egy szemlélet melynek. Most tanulok magyarul.


Mentimeter magyarul

Praktikus eszköz, amennyiben prezentációs szituációban, interaktív elemként szeretnénk szófelhőt. Hogyan hozhattok.


Tizenhat kiemelkedően fontos nyelvemlékünk minden magyarul értő ember számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.