2018. február 28., szerda

Macbook töltő használt

Válogass a Jófogás. Apple töltő eladó! Vásároljon laptop töltőt, adaptert vagy tápkábelt kedvező áron az eMAG. A második kép a kábelről csak illusztráció, mivel a termék bontatlan!


Macbook töltő használt

Van 60W-os is és 85W-os is. A töltők teljesen gyári eredeti töltők. Használatból eredő karcok vannak. Termék részletes adatai. Macbook Air töltő 1. MagSafe I töltőkábel javítás. Ingyenes APPLE APRÓHIRDETÉS feladása a HasznaltAlmán ⤵︎. Katt az ünnepi nyitvatartásért! Laptop Centrum notebook adapter. Listázz összes termék. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint. Töltő, adatkábel, fülhallgató.


Macbook töltő használt

Nagy tapasztalattal rendelkező, képzett munkatársak. Barátságos, közvetlen ügyfélszolgálat. A (45W) vékony center-pin gyári laptop töltő. A (65W) vékony center-pin gyári laptop töltő.


ID nem működik. A ( 45W) használt, gyári laptop töltő. GHz – Space Gray – AZERTY US. Eladó Acer 19V 2. Telefonok, tabletek, notebookok és navigációk széles választéka!


Ezeknek a tápegységeknek és töltőknek az előnye a maga idején széleskörűen. Egyedi tokok, gyári vagy utángyártott kábelek, töltők, headsettek. Legnépszerűbb termékek.


Gyári dobozával, töltőszettel. A Dell, a Lenovo, a Toshiba, az Asus, az Acer, a HP és a Fujitsu kínálata egyaránt fellelhető üzletünkben, ahol az új és használt laptopok mellett okostelefonok. Tápegység laptopokhoz.


A csomag tartalmaz egy tápkábelt is az aljzathoz. Cetelem Bank áruhitel, telefon. Tok, kábel, töltő, tartó, szervíz. Nem világított a LED és nem.


Egy használt számítógép megvásárlása, valamint más összetett és drága. Ellenőrizze a töltő adaptert is – töltés, kábelhibák esetén, hosszabbító kábel jelenléte.


Macbook töltő használt

Inkább csak örültem, hogy ez mindig felold.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.