2018. január 22., hétfő

Feszültség kijelző

Megnevezés, Elérhető, ( bruttó) Ár, Kosár. A kijelző típusa (4). LCD digit … (2). Tömeg elemek nélkül (7). Mérési tartomány: DC 4. LED digit 14… (2). V Áramfelvétel : Üzemi hőmérséklet: -° C - ° C Minimum bemeneti feszültség : DC 4. Digitális feszültség mérő DC 0-32V zöld kijelző vez. Voltcraft DVM 230RN digitális. Elem feszültség mérő, Elemteszter BT-168. SAV-1) AC feszültség mérő.


Műszaki adatok: Tápfeszültség: 4. Feszültségmérő – Amper mérő 5-30V, 0-10A -led. Két kijelző, feszültség 0-100VDC és áram mérésre. Bemenet: Analóg áram, feszültség vagy hőmérő.


Feszültség kijelző

Piros ledekkel mutatja a az aktuális feszültséget. Kikapcsolt és járó motorral is meg lehet mérni. Piros, zöld és kék színekben is választható!


V feszültség mérő vízhatlan kijelző voltmérő volt mérő vízálló. Profi távirányítós autó, hajó, repülő és helikopter modellek, kamerás drónok, etetőhajók. Modell kis és nagykereskedelem, alkatrészellátás, szervíz és garancia.


Egyszerű feszültség és töltés mérő, amely a szivargyújtóba csatlakoztatható, ahogy a képeken és a videón látható. A NYÁK-on elhelyezett, Ra és Rb ellenállásokból felépített előosztó megfelelő. Az Edisonâ„¢ multiméterek a tesztfelszerelés nélkülözhetetlen és sokoldalú tartozékai. V ceruzaelem, gombelem, vagy 9V elem feszültségét mérheti segítségével.


Motor: Honda VFR. Ft-tól ingyen szállítás. Nézd meg széles kínálatunkat. USB Type C 18W fehér. Szállítási díjak. Az adapteren lévő LED- kijelző a csatlakoztatott készülék feszültségét (Volt) és áramerősségét (Amper) mutatja. Minden alkalommal, amikor elindul, automatikusan kalibrál, ami az évek során garantálja pontosságát és megbízhatóságát. A jelző hónapos. V DC 2% mérési pontosság. Kék kijelzőn nagy méretű.


Feszültség kijelző

A zsebben hordható készülékkel a váltakozó feszültség jelenlétét lehet kimutatni kábelvégeknél, lámpáknál, elektromos. MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR. ULTImÉTEREK ÉS FESZÜLTSÉG KIJELZŐ.


Feszültség kijelző

Az akció visszavonásig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes! AVR- Bypass funkció. Alacsony feszültség védelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.