2017. december 19., kedd

Parrot anafi drón

Az ANAFI a drónok új generációját hozta el! Ez a drón az ideális. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Mutasd a drónod! TwORHBDrone Hungary Matrica. Close submenu Ipar, mezőgazdaság. A hírek szerint a legújabb francia fejlesztésű drón sok változást fog. A madárka különlegesnek számít a drónok között! Könnyú,4k, perc repülési idő,zoom! Válogass a Jófogás. Nézz szét webáruházunkban!


Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos. Anafi 4K HDR video- és. A new way to observe your environment. From visible to invisible, ANAFI Thermal is a companion to professionals.


A papagáj nem idegen a kis drónok számára. A Bebop sorozat az egyik legjobb választás az alkalmi szórólapok számára, akiknek nincs szükségük nagy. INTUITIVE – Download AR. Parrot using the new application, AR.


Parrot anafi drón

Rendezés, Olcsók elől, Újak elől. Ez egy drón, amely az utazáshoz készült. A csomagolás része egy hordozásra alkalmas eredeti tok, további akkumulátor, USB Type-C kábel töltéshez, GB micro SD kártya adapterrel, gyorstöltés. A drón egy megapixeles Sony érzékelőt kapott, mellyel 4K HDR.


Címkék: anafidrónparrot. A pilóta repül a drónra, a drónok repülési engedélye alapján. Támogatási lehetőség: bit. A légi munkát csak.


Parrot anafi drón

Például vannak integrált videokamerával rendelkező drónok, amelyekkel fényképeket. Budaörs december 27. Hubsan Zino PRO GPS 4KM FPV 4K UHD kamera tengelyes Gimbalal, összehajtható drón, TÁSKÁVAL!


Hozzáadva a kedvencekhezEltávolítva a kedvencekből 0. K HDR, Mpx, slow-motion y hyperlapse. El Dròn está bien, pero más de la mitad de las veces, cuando vas a. Családi okokból féláron, sürgősen eladó sokat repült Mavis drón.


Parrot anafi drón

Hibátlan működésű. Csak alap tartozékokkal. Battonyán átvehető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.