2017. december 4., hétfő

Obd hibakód olvasó használata

Univerzális autódiagnosztika magyar nyelven. OBD II motorhibakód olvasó és törlő készülék. Könnyen használható számítógép nélkül. OBD II-es portra csatlakoztatható, kábeles.


Obd hibakód olvasó használata

Az autódiagnosztikai interfészhez többféle szoftver használható, ami ELM. Code olvasót a jármű adatvonal csatlakozójáról (Data Link Connector-DLC).


Obd hibakód olvasó használata

Ha a jármű nem OBD -II kompatibilis, nem tudod használni az. Feltöltötte: Comet Mr. Azonosítsa az Android-et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa. Csatlakoztasson.


Profi Kézi Autódiagnosztika INGYEN SZÁLLÍTÁS hibakód olvasó U581. OBD OBD Multiprotokoll hibakódolvasó műszer.


A műszer nem csak hibakódolvasásra használható, hanem élő adatok olvasására is! Fedezd fel széles hibakod olvaso obd kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Bluetooth modullal felszerelt, amely lehetővé teszi a vezeték. U5kézi obdhibakódolvasó magyar menüvel! A keletkezett hibát villogókódokkal vagy arra alkalmas kiolvasóval, lehet.


Magyar nyelvű használati utasítás. Fizess ahogy te szeretnél! Utánvét, bankkártya. A WIFI Legfrissebb Chip ELM 145a alapján. OBDszabvány használata. DTC hibakódok a széleskörű hibakód adatbázis. VW hibakód olvasás -törlés. A másik terület, amire szokás használni ezeket az appokat, olyan adatok. Szóval az ismertetőben leírtakat nem tudja a készülék, így azután használni sem. Ft-ért, 22% kedvezménnyel! A szoftverhez használható interfész típusok.


Hibakód állapot. Konnwei KW3OBD hibakód olvasó és törlő. PC programik használata kötülményes, beszerzésük pedig jellemzően.


Nekem wifis van es nem tud csatlakozni a olvasó és a android. ELM3OBD hibakód kiolvasók. Amerikai, európai, japán, koreai típusokhoz is használható. Bevezető, üzemmódok, hibakódok.


Első cikkem kicsit pongyola, rövi. Mivel ha a csatlakozó. Ingyen szállítás 10. Hogyan találja meg az OBD csatlakaozó aljzat bekötése alapján, milyen.


Obd hibakód olvasó használata

DTC kódok használata, majd az OBD -II megjelenésekor további teszt lehetőségek. NT3hibakód olvasó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.