2017. december 1., péntek

Interphone motoros kommunikáció

Interphone motoros kommunikáció

Bármilyen sisakra felszerelhető, vízálló, lehet vele telefonálni vagy a fülerdre. Intercom motoros kommunikáció, sisakbeszélő. Beszlgetés a vezető és annak utasa között, vagy több motoros között. Nevezhetjük bukósisak kihangosítónak is.


Interphone motoros kommunikáció

Páratlan gyártási minőség és design jellemzi. Utas-vezető vagy akár motor és motor közötti kommunikációs megoldások. Motoros termékek. A videóban megtekinthetők. Mindenkinek, aki. A kiemelkedő dizájn és a teljesítmény. MICINTERPHOFLAT. Sena SFbukósisak kommunikáció, intercom, sisak átbeszélő. Párban eladó motoros sisakbeszélő intercom vezetőnek és utasának. Led 10W helyszínen alumínium. Sisakkommunikációbolt. Utunk motoros.


Az N-Com Bsisakkommunikációs rendszer a legmodernebb. Ha az utassal szeretne beszélni, vagy másik motorossal nem szükséges a kommunikáció csak max 100m távolságból! Az INTERPHONE F BEAT motoros kommunikáció teljesen vízálló és ellenáll a külső behatásoknak is, mint például a por. Posta- futár megoldható.


Interphone motoros kommunikáció

Ingyen Foxpost! Személyesen Üllőn bármikor átvehető. Bluetooth(R) vezeték nélküli. Teljes Duplex vezeték nélküli kommunikáció. Eredeti sisakzsák -Eredeti doboz. Kommunikáció motoros konferencia. Hatótávolság 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.