2017. november 21., kedd

Genius bluetooth egér

Genius bluetooth egér

A beépített akkumulátor miatt. Bluetooth egerek készleten. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és akciók. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. A stílusos optikai egér BlueEye érzékelővel a. Optikai BlueEye.


Legyen szükséged akár vezeték nélküli egérre, vezetékes egérre (usb egér ), optikai. Hasonlítsa össze az árakat! Ft-os áron elérhető. Logitech Cordless Desktop MK235.


Itt találja a(z) Genius illesztőprogramok listáját ehhez: Egerek. Tudsz ennél jobbat? Hol a legolcsóbb? Egér, Periféria. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. Genius egerek vezeték nélkül - Három kisméretű, rádiós egeret próbáltunk ki a cég kínálatából. TERMÉKKATEGÓRIÁK. Fan Hardver Kft. Vezeték nélküli szettek. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Garancia: hónap.


Kb egy hete vettem egy vezetéknélküli egeret, és billentyűzetet (egy csomagban voltak). Raktáron van, rendelhető 1-munkanap. Különösen a Genius vacakol így, úgy vettem észre.


A Numpad i1a Genius új numerikus USB-billentyűzete, amely ideális otthoni vagy irodai használatra. Teljes méretű, multimédiás, 2. Nézd meg oldalunkon most. GENIUS DX-1fekete. LOGITECH G2Prodigy Gamer egér fekete.


A BlueEye technológiának köszönhetően ez az egér minden felületen használható. Budapest, kínál-kiadó: hirdetés - egér genius. Egy indításnál a bluetooth ikon jelezte hogy felismerte az egeret.


Bemenve a bluetooth beállításokba, az egeret újrapárosítva sem jó, akkor megint. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Amennyiben a vezeték nélküli egér vagy billentyűzet nem válaszol, ellenőrizze a. Ultra-hordozható.


BT egér BlueEye érzékelővel. Exkluzív megjelenés, színes, metálszürke borítás. BT csatolás - kb 10m-es.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.