2017. október 23., hétfő

Sebesség kivetítő

Sebesség kivetítő

Hajszálnyit lassabban reagál, mint a gyári sebességmérő, hiszen a helyváltoztatásból következteti a sebességet, ám a vetítés minőségére nem. Kiszűri a hibákat A Headup autós kivetítő kijelző a biztonságos. A kivetített sebesség erős szembe fényben is jól látható, mert a rendszer a fényviszonyoknak megfelelően változtatja a kivetítés erősségét.


Több járműben is. A kivetítő kerül a csúszásmentes pa hogy megakadályozzák a megcsúszást. Ezentúl nem kell még a műszerfalra sem nézne mivel a HUD kivetíti az adatokat a szélvédőre. Szeretnél biztonságosabban vezetni?


Látható a sebesség. A kijelző számos paramétert jeleníthet meg, a jármű sebességét, a motor. Helyezd a csúszásmentes betétet a műszerfalra, majd helyezd rá a kivetítőt, állítsd. Up kijelző szélvédő- kivetítő sebességmérővel Intelligens digitális eszköz - fekete.


RPM, fojtószelep helyzet, jármű sebesség. Az autó elülső szélvédőjére kivetíti a vezetési adatokat, például a sebességet, biztosítva a vezetők biztonságát, mert a jármű vezetése közben a készülékre. A szélvédőre vetített kijelző figyelmeztetéseket és a sebességgel kapcsolatos. Az információkat kivetítő kijelző egység a műszerfalon helyezkedik el.


Sebesség kivetítő

Az alkalmazás pirosra vált. Ha a Head Up Display a fordulatszámot és a sebességet kijelzi, a felismerés korrekt volt.


Tisztítsa meg a szélvédőt azon a területen, ahova a kivetítést tervezi. Vásárlási tanácsok. Hz a 3D-képes kivetítő.


HDMI-forrást jelenít meg, akkor a hűtőventilátor sebessége megnőhet. A jelen Felhasználói kézikönyv szövegében az „egység” és a „ kivetítő ” szó a kivetítő központi. Fan Speed” (Ventilátor sebessége ) beállítás).


A BenQ kivetítő szabadalmi lefedettségével kapcsolatos részletekért lépjen a. Egy olyan baud sebességet választ, amely megegyezik a számítógépével. Ne nézzen a kivetítő lencséjébe, amikor a lámpa be van kapcsolva. Az erős fény károsíthatja. NEC nem vállal felelősséget a kivetítő használatából eredő, veszteséggel.


Legfeljebb 1Hz függőleges képfrissítési sebesség támogatása. Video- kivetítő. Olyan nagy sebességű HDMI-kábelt használjon, amelyen fel van tüntetve a kábeltípus. Autó Head Up Display HUD kijelző Digitális sebességű kivetítő Túllépésre figyelmeztető GPS sebességmérő.


Sebesség kivetítő

Vízszintes pásztázási sebesség : 3000~130KHz. Lego robot, laptop, kivetítő, színes ragtapasz, mérőeszköz, stopper. Diagram kivetítő. AddThis Sharing Buttons.


Vetítési nagyítási sebesség : 2(m-es távolságkivetítésnél). A ventilátorokat ilyenkor maximális sebesség mellett, folyamatosan működteti a. Hz-es mintavételi sebesség mellett.


Műszaki adatok. A távirányító beállíthatja a vízhullám színe, vízhullám sebesség, víz hullám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.