2017. október 3., kedd

Sata 2 csatlakozó

Sata 2 csatlakozó

Ha például a merevlemezen SATAcsatlakozó van, de az alaplapon SATA, akkor is működni fog, de a. NAS szervert akarok venni itthonra (dlink dns320l) és sata port van rajta. Sata be belemegy a sata 3-mas hdd? A sata csatlakozó ugyan olyan, mint a sata 3? Van egy SATA3-as wincsim, és egy sata 2-es csatlakozású alaplapom.


Mennyiségi kedvezmény: akár %. Szentinell azt mondja sata átviteli sebesség támogatva. SATA II kábel, 30cm-es hosszban. Keresett szöveg: sata (Termék) sata (44). Kapcsolódó keresések: sata kábel.


SzűrőAktív szűrő: 0. Rendezés Relevancia szerint. TALÁLATOK SZŰKÍTÉSE. Utódja viszont annál több reménnyel kecsegtet, az M. SSD meghajtó típus: SATA2. HDD SATAadatkábel fém csatokkal, 50cm (Nedis).


Sata 2 csatlakozó

Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Válogass a ⚡ PlayIT Store ⚡ akciós árai közül a webshopban, rendeld meg online most! Kábel - Számítástechnika. Rendszerbe integrálható, például mobil.


Sata 2 csatlakozó

Szélesség cm: 3. Hosszúság cm: 6. Magasság cm:, 8. Alkatrészek, Perifériák vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető. Cikkszám: sata_usb_kábel. Bővebben leírásról.


SSD-t csatlakoztathat. Az USB Type-C. Gbps, piros, 50cm. Futár: munkanap PickPack Bp. A érintkezős csatlakozó az alaplapon található érintkezős foglalatba. PATA adatcsatlakozó az optikai meghajtóhoz.


Delock SATAadatkábel 50cm. T4esetén az msata csak. Csatlakozók : Memória foglalatok száma: 2. PCI-Express 16x 3. Azonosító, SAT32M225. Samsung N1Sata csatlakozó kábel átalakító.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.