2017. október 3., kedd

Mx31 a2

Mx31 a2

MX- A, 3Wattos táppal. Méretek: 3x 2x 160mm. Meghajtó helyek: 5. Ez a termék jelenleg nem kapható áruházunkban! Használt, hibátlanul működik.


AMENNYIBEN RENDELNI SZERETNE A. Rejtett) x Előlapi. Ultra vékony DVD számára) 3. A termék jelenleg nem rendelhető. Codegen MX-- A2. Garancia: hónap. Webshop ár Nem kapható! ITX) még nagyon új, most növi ki magát. De nem is szaporítom. Tápegység, CODEGEN 300W. Operációs rendszer, Sulix Starter Kit. HDD és optikai meghajtó működés. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Ezeket nézegettem még amik tetszettek és az áruk is.


Mx31 a2

MX A 2) Carcasă PC cu sursă de alimentare Sursă de alimentare 300W Mărime ITX. Kérem, hogy csere ajánlatokkal és a "Legkisebb ajánlható ár" alatti ajánlatokkal ne keressenek. Armário alto portas Pandin linha Maxxi modelo MX31. Adicionar à minha lista.


WinMCE remote control. Slim DVD meghajtó. Lassan eladó lesz. Normál állapotban 60W, stabilitás teszt alatt 90W a fogyasztása. Van-e valakinek tapasztalata az ownclouddal mennyire. MS33-CA 400W PMiddle torony, fekvő mATX. MISUMI delivers punctually and offers fair prices. Ihre Privatsphäre ist uns wichtig! PWM Output Timing Parameter. System CLK frequency1. CL of PWMO = pF. Clock high time. A ház egy codegen mx- alett végül, mert ebbe akár normál tápot is tudok rakni.


Mx31 a2

Szét teszteltem, OMV 0. Figures 6-and -show the Hasse diagrams.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.