2017. október 27., péntek

Magyar nyelvű obd2

A szoftver az OBD -DIAG Diamex DX interfészekhez lett optimalizálva,de mûködik egyes. OBDdiagnosztika és hibakód olvasás gépjárművekhez okostelefonra. Program magyar nyelvű, ingyenesen letölthető és frissíthető.


OBDUSB, Bluetooth, Wifi autó diagnosztikai eszközök, hibakód olvasók. ProInstrument ELM3OBDIso BLUETOOTH HIBAKÓDOLVASÓ VEZETÉK. Csatlakoztasson. Univerzális autódiagnosztika magyar nyelven.


Magyar nyelvű obd2

OBD II motorhibakód olvasó és törlő készülék. Wifi OBDuniverzális hibakódolvasó autódiagnosztika. OBDprotokollt ismeri, köztük: CAN - BUS, ISO, PWM. Ezek az OBDautódiagnosztikai műszerek okostelefonnal táblagéppel vagy akár számítógéppel is.


UCANDAS VDM magyar. Mely autókkal működik? Foxwell NT2Universal OBDII Scanner Support. Nem csupán a szabványos OBD csatlakozóval tud kommunikálni.


Magyar nyelvű obd2

U5OBD Multiprotokoll magyar nyelvű hibakódolvasó. Idegesít a “check engine” lámpa? Ingyenes androidos autódiagnosztikai alkalmazás. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!


Ft-os áron elérhető. MAGYAR nyelvű menüvel! OBD szabványos atók: Alfa Romeo. Ford VCM OBD diagnosztika magyar nyelvű programmal.


Az autók többségében már van ilyen csatlakozó, de ez még nem jelenti azt, hogy működik vele az ELM327Galéria: Szerszám Szombat: OBD. Ajánlott azoknak, akik Pc-vagy notebook nélkül azonnal, gyorsan szeretnének hibakódot olvasni. Használata nagyon egyszerű, OBD. Az EOBD és OBD hibakód lista magyarul is megtekinthető, kereshető az oldalunkon.


Magyar nyelvű obd2

A népszerű TORQUE Andriod operációs rendszeren már magyar nyelven is futó. Az OBD-nek az a feladata, hogy jelezzen a gépjárművezetőnek a motor diagnosztikai. Kiemelten figyelnek az adatbázis szoftverekre és a magyar fejlesztésű.


U5es OBD hibakód olvasóhoz magyar nyelvű leírást és kódszótárt vásárolnék. A hozzá való szoftver forrása is érdekelne. Felismeri, megoldja. Azonosíthatod és törölheted a. MERCEDES diagnosztika MERCEDES OBD PIN átalakító kábel.


Autódiagnosztika hibakódolvasó obdWifi(ios,androiwindows). If you buy one of the cheap chineese OBDELM3Bluetooth or WiFi. Car Scanner supports all OBD-compatible vehicles and provides exclusive extra. Magyar menü, magyar nyelvű pc szoftver.


U5kézi obdhibakódolvasó magyar menüvel! Angol és magyar nyelvű használati útmutatóval ! Az V3használható a legtöbb OBDautótípushoz, de a mérhető funkciók autónként eltérnek valamint.


Diagnosztika - Android. Termék információ: Ugye te sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.