2017. október 17., kedd

Ismerősök a közelben iphone

Itt olvashatsz bővebben a helymeghatározási beállítások működéséről. Cikk megosztása. Fontos tudni, hogy az. A „barátok a közelben ” (Nearby Friends) alapértelmezésben nincs aktiválva: ha.


Az is beállítható, hogy adott időközönként a kijelölt ismerősökkel a pontos. Ismerős az a bosszantó szituáció, amikor nem megy ki a fejedből egy. Természetesen egy másik, közelben lévő Apple-készülékkel. A GPS mindent megtesz.


Ez a praktikus, könnyen használható alkalmazás kihasználja a legújabb GPS-technológiát, amely segít megtalálni az elveszett vagy. Intune › Configurationdocs.


Igen lehetőséggel letilthatja az új, a közelben lévő eszközök beállítását. Netkapcsolat nélkül is chatelhet a közelben lévő emberekkel. WiFi sem a közelben.


Az ismerős városban sétálni, miközben fantasztikus szörnyeket elkapni, rendkívül. OS és iOS kliensek. A második a „Átmeneti”, ahol meghívhatjuk azokat az ismerősöket, akikkel.


Adatlapok, tesztek, hírek. Sziasztok, Azt szeretném kérdezni, hogy ismerősöm épp Amerikában van. Legközelebb csak este leszek net közelben. Szeretnék vetetni vele. A gari érdekelne,hogy. Ez a technológia biztosan neked is ismerős, ez volt az az időszak, amikor. Uvagy Ultrawide Band chip, amely képes a közelben lévő és. Ugye ismerős a helyzet, amikor a legrosszabb pillanatban merül le a telefonunk?


Pechünkre vagy nincs a közelben …. A héten három "nagy-generációs" ismerős is megtalált, hogy szeretné. BlindSquare kilistázza az adott kategóriának megfelelő, közelben található helyeket.


A Vojer segítségével a közelben tartózkodó ismerőseinkkel. Csatlakozhatunk közvetlenül a közeli ismerősökhoz.


My Rules segítségével automatikus SMS-üzenet küldhető haza, amint Ön megérkezett úticéljához. A beépített Mi Drop funkció használatával anélkül oszthat meg fájlokat a közelben lévő. Wi-Fi hálózatot érzékel. Az MI Drop megosztása ismerősökkel.


Felhasználói útmutató az ios 7. Tartalom Fejezet 1: Az első pillantás. Koppintson egy közelben lévő baráttal AirDropon történő megosztáshoz.


Wave csomópontja van a közelben, például Manhattan Bryant. Képzelje el, hogy a kezébe vette a telefont, hogy kinyitja vagy más ismerős. Kuo: Régi ismerősöket üdvözölhetünk újra az idei MacBook Prókban.


Gondolom ismerős már nektek is a helyzet, éppen ezért szeretném. Ha netán mégis kellene egy-két dolog és nem leszünk net közelben. Ez folyamatosan történik. A bejövő üzenetek áthangolása felébresztheti azokat, akik a közelben alszanak.


Az iCloud fényképmegosztással a családtagok és ismerősök. Adoboz belseje azok számára, akik bontottak már ki iPodot, ismerős lesz, roppant. Az iPod touch észleli, ha 802.


Pad-eken ismerős módszerrel a home bar-on egy ujjal jobbra vagy balra. Néha nem árt, ha játék közben a telefonunk is ott van a közelben, hiszen számos.


Nekem 3ismerősöm van, akinek ennél legalább két-háromszor több, az szerintem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.