2017. október 20., péntek

Interphone sisakbeszélő

Intercom motoros kommunikáció, sisakbeszélő. Beszlgetés a vezető és annak utasa között, vagy több motoros között. Nevezhetjük bukósisak kihangosítónak is. Bírják a gyűrődést és az időjárás.


Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Kategória: Kiemelt cikk, Teszt. Kipróbáltam több olcsó és. Motul olajok, Bosch ablaktörlők, akkumulátorok, Osram izzók. Beszéd idő: akár óra üzemi körülmények között. MHz digitális jel processzor (DSP) a nagyobb hang. Letisztult forma és. Válaszd webáruházunk INTERPHONE SHAPE SISAKBESZÉLŐ termékét, hiszen már 34. Ft -os kedvező áron online megrendelhető. Ruházat, sisak.


Interphone sisakbeszélő

Szállítással is kérheted. Hitelesített telefonszám. Maximum hatótávolság: 0. Szín: fekete Időjárásálló: igen. INTERPHONE BLUETOOTH SISAKBESZÉLŐ, Termék Leírása: A motorkerékpár Bluetooth Interfon Vsisakokhoz készült.


Ez a bluetooth sztereó fejhallgató. Konyhai eszközök, szépségápolási termékek, műszaki és háztartási. A vezérlő egység egy speciális.


Kompakt és ideális a vezető és utasa közötti beszélgetésekhez és telefonhívások kezeléséhez. Magyar nyelvű menü. Rendezés, Olcsók elől, Újak.


Interphone sisakbeszélő

Funkciók FM rádió, FM r. Bukósisak kihangosító bluetooth -os! Mindennapi használatra. A használat előtt kérjük, mindenképpen olvassa el ezt a használati útmutatót. Sistereg vagy.


Interphone sisakbeszélő

Motoros sisakbeszélő. Mi történik, ha rossz a vétel? Bontatlan csomagolás, garancia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.