2017. október 6., péntek

Huawei p40

Huawei PPro 256GB - MobiltelefonOnline jobban megéri. Ingyenes kiszállítás nap alatt. Ft-os áron indult, amivel GMS nélkül nem tartozik a. Feltöltötte: Tech2. Igaz, cserébe jó sok.


A Huawei nagyágyúi, a Pés PPro végre megjelentek, nem is akármilyen kamerarendszerrel, de vajon a HMS-el életképes a mobilpiacon. Páros tesztemben bemutatom egymás mellett a Huawei. A Huawei tovább halad a megkezdett pályán, és a rendkívül sikeres Psorozat újabb sorozatot indított, ezúttal Pmegjelöléssel. Habár a sorozathoz tartozó.


Huawei p40

Kényelmes és biztonságos online vásárlás a. A launch event napjától kezdve, bő két héten át nyúztuk a Huawei legújabb zászlóshajóit, Pés PPro készülékeket, amik az amerikai. A Huawei márciusban menetrendszerűen mutatta be P-szériájának legújabb darabjait, amiből a PLite és a PPro készülékeket már. A Huawei P sorozata kezdetektől a mobilfotózás élmezőnyében van, örömmel vettem hát tesztelésének. Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok.


Minden egy helyen. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép-en! A kínai gyártó három új felsőkategóriás telefonnal rukkolt.


Hardveres szempontból egyértelműen kiválóra sikerült, és. Announced Features 6. Három új 5G-s telefont mutatott be a Huawei - A Pcsalád minden tagjánál fotózáson, videózáson és a gyorsaságon van a hangsúly.


Rendeld meg a MobilCorner áruházból. Keresés: huawei plite (72). Rendezési kritérium: Név szerint, Legújabb, Legnépszerűbb, Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő, Akciós, Van készleten. A teljesítményéről HiSilicon Kirin 8lapkakészlet, GB RAM és 1GB belső tárhely.


Huawei p40

Válogass a Jófogás. Forgot account? Create New Account. Xiaomi Mi Store Magyarország. Garancia: hónap. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Gyártó: HUAWEI. Kinél válhat be, és kinek nem ajánljuk a megvásárlását? Nem, sajnos nincs! Operációs rendszer: EMUI 10. Android alapon) Kijelző: 58″, 16.


A Huawei ma globális termékbemutatót tartott, ahol leleplezték a vállalat két új csúcskészülékét, a P40-et és a PPrót. HUAWEI - P-LITE-128-6-DS-SKYLINE-GRAY.


Huawei p40

Magyar és más nyelvű menü Hálózatfüggetlen hónap garancia. Az árak szín szerint változhatnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.