2017. október 19., csütörtök

Függesztett rendsodró alkatrészek

Szűrési feltételeknek megfelelő termékek száma: 262. Kattintson, és holnapra házhoz küldjük! Rendsodró alkatrészek - 1. WIRAX-csillagos függesztett rendsodró. WIRAX függesztett rendsodró csillagos.


Függesztett rendsodró V9-csillagkerekes Sunce. Az árak nettó árak,az ÁFÁ-t nem. Ha a barázdák keskenyek, a sebességet lehet növelni. RENDSODRÓ RUGÓ Claas alkatrészek.


Függesztett rendsodró alkatrészek

Faza műtrágyaszórók, mélylazítók, gödörfúrók, rendkezelők és rendsodrók is megtalálhatóak. FAZA függesztett műtrágyaszórók.


Nagykőrös mezőgazdasági erő, munkagép és alkatrész kereskedés. Ugyan itt minden hozzá tartozó alkatrész. Mind a STAR 3és 350T a kisebb egy rotoros rendsodrók csoportjába tartozik hegesztett rotoros kivitellel. Könnyebb kialakítás, mely ideálissá teszi kisebb.


Függesztett rendsodró alkatrészek

Fella rendsodró. A TH rendterítő gépcsalád m-1m munkaszélességű, függesztett, vontatott, merevvázas ill. Mezőgazdasági gép és alkatrész kereskedés AGROKERHÁZ, Balassagyarmat.


Függesztett rendsodró alkatrészek

Metal-Technik rendsodró, rendkezelő, rendképző m. Nyugati rendsodró alkatrészek. Regisztráció Bejelentkezés Kapcsolat A kosarad üres! INVENTOR Z-510. Toggle navigation.


A mezőgazdasági gépek közül a traktor által húzott rendsodró feladata a levágott takarmány vagy szalma rendekbe formázása. Nézze meg MTZ alkatrész kínálatunkat! MTZ-Belarus márkakereskedés, teljes alkatrész választék.


SIPMA ZK 3WIR rendsodró tandemkerékkel. Vicon gépükhöz való eredeti. Az űrlap kitöltésével, majd pedig az "Ajánlatot kérek! A folyamat elindításával Ön.


Vásároljon használt egyrotoros rendsodró -t a(z) traktorpool. Típus: egyrotoros rendsodró, függesztett rendképző: felszerelt rendforgató. Szélesség: 455. A Sokoró évtizedek.


A CLAAS kínálatában alapvetően két típusú rendsodró van: a függesztett és a vontatott kivitel. Mindegyik típusnál arra figyelni kell, hogy a. Az egyszerű és tartós konstrukciónak. Grubber Grubberek, Lazítók.


Egyéb talajművelők. Postai csomagban. Csillagkerekes függesztett és vontatott lengyel rendsodrók. Cikkszám: 50.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.