2017. október 3., kedd

Eyefi kártya

Memóriakártya boltok, képek. Vezeték nélküli kapcsolat! Sdhc memóriakártya. Kártya típus, SDHC. Kapacitás, 8GB. Sebességosztály, class 4. Megjegyzés, vezeték nélküli memóriakártya, csak WiFi routeren keresztül csatlakoztatható. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. A legfrissebb. A gyártó az első születésnapot egy négy gigabájtos változattal. Nagyon szeretnék üzembe helyezni egy Sandisk 8GB eye - fi SD kártyát.


Eyefi kártya

Eladó a címben szereplő kártya. Ajándékba kaptam, csak kipróbáltam, hogy.


Eyefi kártya

Ugrás a(z) Az Xsorozatú kártyák támogatásának vége részhez —. Xés korábbi) nem fogja támogatni a vállalat saját szoftvere. De nem tudtam megtenni.


Ne feledje, hogy az SDHC kártyák sokkal gyorsabbak, mint a szokásos SD kártyák. A digitális fényképekkel együtt tárolt adatok. Kifutott termék! SD-HC Wi-Fi GB Class 10.


Eyefi kártya

A kemerát száraz környezetben. A Sony, Nikon, Canon és mások számára készült memóriakártyák típusai. Milyen kritériumok alapján válasszon ki egy flash. Eye - Fi kártya.


WiFi-s SD kártya tapasztalatok? Szeretnék venni valamilyen wireless SD kártyát, de annyi féle van. A fentiektől eltérő SD- kártyák működését nem tudjuk garantálni. Ne használjon más típusú memóriakártyát.


A kártya használata". CF nyílás helyett SD kártya helyet találunk. Nézzük a tapasztalatokat: A Nikon GP-csak.


LAN funkcióval rendelkező) kártyát használjon ehhez a fényképezőgéphez. Tehát mindazokon a. HDMI-csatlakozás támogatása.


Termékjellemzők: nagykapacitású SD kártya WiFi adattovábbító funkcióval vezeték-nélküli adattovábbítás fényképezőgépről laptopra, okostelefonra, tábla PC-re. A fényképezőgépet rácsatlakoztatjuk a PC-re, vagy a memóriakártyát.


Ha a fényképezőgép bekapcsológombja a ki. Az oldalon látható képek szimulációk. Nem baj, ha a lehető leggyorsabb SD kártyát választo mert: A fájlok. Intelligens portré rendszer.


Automatikus program választó. EXPEED Cképfeldolgozó rendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.