2017. október 2., hétfő

Antenna tartó cserép

Praktikus, gyorsan felszerelhető rövid antenna tartó árboc. Mindössze két facsavarral kell felerősíteni a szarufára egy cserép megemelésével és máris a helyén. Antenna tartó cseréptetőhöz.


Vissza a kiegészítők. A T tartó mm átmérőjű könnyűfém csőre szerelt antenna megtartására készült. Stefino antenna konzol cserép alá cm.


Gyorsan telepíthető - Nincs szükség a tetőszerkezet megbontására - cm-es cső és szárnyas anyacsavar tartozék. Az árboc magassága állítható.


Antenna tartó cserép

A célnak megfelel cseréplécen rögzíthető antenna felszerelése után némi merevítést. DnD cserép alatti antennatartó (Nagy). Cikkszám: Made in Hungary 605. Négy csavarral lehet felerősíteni a tetőlécre egy cserép megemelésével és máris a helyén van.


Olcsó eladó új és használt műholdvevő- antenna tartó. Az általunk kivitelezett parabola antennákhoz különböző tartószerkezeteket is. Cserépkonzol 32cm hosszú csővel: 3. Az antennakivezető adapter illeszkedik az átvezető műanyag alapcseréphez, elsősorban kör keresztmetszetű antennatartó vagy elektromos tartóoszlop fedésen.


Antenna tartó cserép

Biztonságirács tartó színes. Esővédő- cserép árbocszereléshez Tartozékok, Szerelési kellékek Az. Az eredeti cserép eltávolítása után helyezzük fel a tetőre és az árboccső.


Elsősorban kör keresztmetszetű antennatartó, vagy elektromos tartóoszlop. Ferdetetőre meglévő antenna árbóc és tetőcserép -helyettesítő esővédő lemez. Special tile with hole for mast. BRAMAC RÓMAI MERITO Plus beton tetőcserép.


Kép az esővédő cserépről az árbocon - szigetelés kell a cserép és a cső közötti hézag. A MAGNUM tetőcserép gazdaságosságának és formatervezésének köszönhetően a tetőkialakítás. MAGNUM rendszer szolárelem tartó mm-es lécezéshez. Kettőshullámú cserép.


Antenna tartó cserép

TRIO", " QUATTRO". Lekerekített végű kezdőkúp. Univerzális antennatartó. Niro 150mm kiemeléssel, Rd 8mm cserép alá. Vezetéktartó építési magasság1milliméter. Akár cserép, zsindely vagy lemeztetőről van szó, az összes tetőszerkezetre. Parabola antenna tartó konzol gyártása,napelem tartó konzol gyártása,optikai. A Leier a betoncserép fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára év garanciát vállal. A garancia feltételeiről.


Durovent alapcserép. Vágható 2mm 2mm 3mm 43. A telepítendő antennatartó szerkezet jellemzői: - Horganyzott acélból készült tartó. Szarufa tartó talp.


A Bramac hófogórács és tartó Bramac Reviva fedésekhez, fokozott biztonságot. Keresztartó bilincs KEBI. Ft Nettó ár: 500. Sajtolt technológiával készülő.


A kerámia antennakivezető és az öntapadós tömítőgallér csak együtt kapható! A minden tetőcseréphez rendelkezésre álló speciális kerámia kiegészítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.