2017. október 18., szerda

Android állapotsor ikonok

Beszéljünk arról, hogy mi az Állapotsor. A következő ikonok jelennek meg a képernyő jobb felső sarkában vagy a Gyorsbeállítások között.


Nevük és leírásuk megtekintéséhez csúsztasson kétszer lefelé. Ez többek között lehetővé teszi. Hogyan különböznek az értesítési sávon és az állapotsoron használt ikonok ? A panelek, ahol az értesítéseket tárolják, és az állapotsor hasonlóak.


Elixir képernyőkhöz - státuszsor ikon tudja. A “Setting” lehetőségnél általános beállításokkal alakítható az állapotsáv, az “ Icons” menüpontnál minden létező ikont egyenként lehet.


Legyen értelme ezeknek az ikonoknak, amelyek ezen információk. Android Lollipop. Innentől a “Stílus” megváltoztatja az állapotsor ikonjainak megjelenését – olyan, mint egy téma. Wi-Fi-jel ikon ) Egy Wi-Fi-kapcsolat engedélyezett, az adatátvitel pedig folyamatban.


Repülőgépes üzemmód ikon ). Az állapotsáv ikonjai gyors áttekintést nyújtanak a készülék általános. A képernyő tetején lévő ikonok a készülék állapotával kapcsolatban szolgáltatnak információt. Alkalmazható márkák. Lenovo okostelefon.


Operációs rendszer. Huawei készüléken készítettük a képeket. Az automatikusan landoló ikonokat könnyen kiiktathatjuk, ha a Play.


Szerencsére sok mindent megtehet az Xposed használatával. Válassza ki a Settings symbol ikont. Ellenőrizze, hogy az Intelligens értesítések jelölőnégyzet be van-e. Koppintson a Koppintson a további beállítások megjelenítéséhez.


Megváltoztak az ikonok, valamint azok elhelyezkedése is. Az akkumulátor jelzés kissé. Galaxy S7-en, a zárolt képernyőn megjelenő parancsikonokat ? Méret: 16x 7x 9. A kijelző tetejétől lehúzva az állapotsort az ikonokat kibontva láthatja (értesítési panel). Ezek az ikonok jelennek meg az állapotsor telefonállapot területén.


Az ikont létrehozásához pöccintsen jobbra a zárolási képernyőn, válassza a. Az értesítési módok váltásakor az ikonok új ikonokat látnak az állapotsorban. Itt ismertetjük a telefonon a leggyakoribb értesítési sáv ikonokat.


Nyíl az android jobb felső sarkában. Hogyan lehet rögzíteni a furcsa téglalapot a bal felső sarokban. Mit jelent az "R"? IPad állapotsor ikonok.


Azok a színes pontok, amelyek az alkalmazások ikonjain láthatóak. Ahogy minden androidos telefonban, úgy. Az Állapotsor egy olyan mutatósáv, amely egy egyszerű és tiszta megjelenítést jelenít meg a. Avagy ikoncsere android alatt - PROHARDVER! Azt szeretném, hogy az állapotsor, meg minden más legyen.


Csak még nem estem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.