2017. október 31., kedd

Alcor tablet billentyűzet

Alcor tablet billentyűzet

A tablet bluetooth használatával köthető össze a magyar kiosztású billentyűzettel. Univerzális billentyűzetes védőtok. MAGYAR BILLENTYŰZET. Alcor BTBillentyűzetes tablet tok.


Alcor tablet billentyűzet

OS, Android és Windows kompatibilitás. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media. Szín: Fekete, Max. Cikkszám: ALCBT100. Idegen azonosító: BT-100. Nemrég jutottam hozzá a szóban forgó tablethez és BT billentyűzethez és mivel. Garancia: év. Műszaki adatok. Adatlap nyomtatása. Kategória, Tablet tok billentyűzettel. Elérhetőség: kifutott. Kattints és vásárolj kedvező áron – billentyűzet tablet kiegészítő árak – Válogass.


Gyártói cikkszám: ALCBT100. Személyes átvétel. Leírás: Típus : Tok tablethez. A termék pillanatnyilag nem elérhető! Hasonló termékek kedvező áron. Minden betű jó rajta, de a hosszú ű betű helyén hosszú í-t ír ki. A billentyűzeten. Beszerzési idő: 3-nap. A kijelzőn még a gyári. A zasszony már régóta szeretett. Előző Következő ». Könnyű, bőrhatású kivitel. Teljes magyar gombkiosztás.


A hazai központú Alcort főként tabletjeiről és set-top boxairól ismerhetjük, de kínálnak különféle kiegészítőket is ezekhez az eszközökhöz. Multimédiás gombok. Termék oldala.


Anyagra elég stabilnak tünik, egyböl felismmerte mind a két tablet ami itthon van. Billentyüzet kicsit hullámos, de tökéletesen müködik, a tartása elég stabilan.


Az oldal karbantartás alatt. Rendeléstől számított maximum nap után átvehető. Hozzáadás a kedvencekhez. Android- tablet és Bluetooth- billentyűzet található a piacon, pláne.


Alcor tablet billentyűzet

Tablet PC kiegészítők nagy választékban és kedvező árakon az iWay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.