2017. október 25., szerda

Alcor táblagép

Optimális teljesítmény és energiafogyasztás a maximális mobilkommunikációs élmény érdekében. Fedezd fel a legújabb trendek inspirálta termékeinket! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Alcor Access Q784S Táblagép. A hordozható számítógépek közé tartoznak: Notebook: Ezek teljes értékű PC-k, az asztali változatokhoz. Univerzális tablet tok Bluetooth billentyűzettel 7”. Válogass a Jófogás.


Kijelző méret (") : 10. A káva átlagos vastagságú, és ezzel összességében még egy viszonylag kompakt készüléket kapunk. Nem rendelhető. ALCOR ZEST Q933R 32GB. Ezt a terméket. Mások értékelése: Adja hozzá. Bizonyára mindenkinek van olyan ismerőse, aki sok szempontból egyáltalán nem. Tablet tesztek. Fórum, tech, közösség, cikk, blog. Dunavarsány - Eladó. A hirdető elérhetősége. IPS LCD kijelző.


Négymagos Cortex Aprocesszor, magonként 1. Húszezerért és százhúszezerért is lehet táblagépet venni. Quad Core Android tablet Android 8. A termék nem aktív! Raktár info: érdeklődjön.


Garancia: hónap. Majd újra kéri a bejelentkezést. Mit lehet tenni? Kérem csak az írjon aki kipróbálta és biztos a válaszában. First method: Shut down your tablet by holding down Power.


Alcor táblagép

Táblagép módban könnyebben vezérelheti érintéssel a Windows 10-et, ha az eszközét táblagépként használja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.