2017. szeptember 8., péntek

Sérült video fájlok javítása

Nem sikerült visszaállítani a fájlt egy úton – próbáljon ki egyet. Ha ismeri a probléma. Ebben a cikkben pár olyan programról fogok beszélni, amelyek segíthetnek a sérült videofájlok javításában. Ne feledje, hogy az ilyen eszközök használatakor.


Gfájlok kijavítása Windows és Mac gépeken Sérült video fájlok. Tömörített video fájlok korrigálása. Ismerősöm öccse készített telefonnal egy videót ami fontos lenne neki. Javítani szeretné az összes sérült videofájlt a Windows PC-n?


A Grau GmbH Video Repair Tool-ja nagyon sok formátumot meg tud javítani. A gond az, hogy a szoftver fizetős. Include playlist. An error occurred.


Nem vagyok biztos benne, hogy minden fájltípusra, és hibafajtára működik, én avi-n jártam. Tisztelt Tagok! Következő lenne a problémám ! Van egy sérült.


Az GB pontosan felismeri másolni másolja a fájlt de. Korrupt, visszaállítás és javítás egy hibás videofájl. Professzionális. MPvideó fájl.


Végül, akkor nem csak akkor tudja megjavítani a sérült videó, de akkor is. Digital Video javítás - csak letölteni a segédprogramot, töltse be a törött AVI fájlt a program, majd.


Ha videódrögzítőt keres a sérült videofájlok javításához, megtalálhatja a megfelelő választ a jelen cikk legfontosabb videójavító. A sérült, törött, törölt és elveszett mp4- fájlokat szkennelheti az Android- eszközökben. Válassza ki és állítsa vissza a törölt videót és filmet.


A világ vezető. A többi videóformátumhoz hasonlítva elmondható, hogy a MOV fájlok.


A mai bemutatóimmal valójában úgy döntöttem, hogy felteszem a témát, és elemzem, hogyan kell csinálni. Ehhez azonnal. A program teljes.


Javítsa meg a sérült MKV videofájlokat a Meteorite segítségével. Számos oka van annak, hogy a fájlok válnaksérült vagy sérült. Manapság sokan számítógépeken dolgoznak, a diákokat kizárva.


Különböző programokat használnak dokumentumok, táblázatok, fényképek, videofájlok stb. Mi a teendő, ha a videofájl sérült, és nem nyílik meg. Hallottam már sérült avi fájlokat javítani képes progikról, de a NET-es kersgélésem nem hozott. A segítséget előre köszönöm!


GSpot szerint ismeretlen fájl típus. A Header ha ez segítene.


Ha az Outlook nem tud megnyitni egy adatfájlt, vagy a fájl sérültségéről tájékoztató hibaüzenetet kap, az azt jelentheti, hogy probléma van a fájllal kapcsolatban. Sérült multimédiás tartalmainkat tudjuk helyreállítani az All Media Fixer nevű szoftver segítségével, rengeteg formátummal el tud boldogulni a képeket is. Ha elveszített egy videofájlt aszámítógéppel, tudná hogy milyen fájdalmat okoz neked.


Ha a meghajtó található, ahol a videofájlok találhatóksúlyosan sérült vagy. Ha a sérült fájlokról nincs másolatunk, akkor érdemes kipróbálni a Windows alatt. A javítás azt jelenti, hogy megpróbálja a fájlban található. Ez jó lenne a talpra kötetek egy meghajtó, amely sérült fájlrendszert vagy.


Sérült video fájlok javítása

Különösen a nagy video fájlokat, a valószínűsége a fragmentáció nagyon magas. De mi van, ha vissza kell állítania egy sérült videofájlt ? Az ilyen videofájlokhoz külön segédprogramok vannak, amelyek közül a HD Video Repair Utility program. Az összes médiafájlhoz hasonlóan a Windows Media Videos (WMV) megsérülhet vagy megsérülhet.


Ezt vírus, hibás fájlnév vagy a videofájlok hibája okozhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.