2017. szeptember 5., kedd

Canon pixma mp250 utángyártott patron

Canon pixma mp250 utángyártott patron

Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat.


Canon pixma mp250 utángyártott patron

Ne álljunk meg a tintapatron keresőnél: MP2nyomtató CISS rendszerrel kiegészíthető, utólag is. Nyomtasson gazdaságosan a utángyártott titapatronnal! Pixma MP23 Pixma MP24 Pixma MP2, Pixma MP26 Pixma MP27.


InkInkeredeti utángyártott. Canon nyomtatóval rendelkezik? PG-540XL black fekete. Garancia: év. Kapacitás: 4oldal. Típus: Eredeti. Kategória: Tintapatronok. Utángyártott CHIPES FEKETE TINTAPATRON Használható a következő. Készletinfó: Raktáron. Patronbolt webáruház eredeti, töltött és utángyártott patron, toner. Megbízható minőségű utángyártott tintapatron. Hozzáadás a kívánságlistához. CANON PIXMA MP2nyomtató.


Rendeltem egy garnitúra chippes utángyártott patront és a "szűz új " nyomtatóba rögtön azt tettem bele. Jó minőségű utángyártott toner kellene a nyomtatóba?


Eredeti hp nyomtató patron, canon patron, epson patron, de utángyártott. A csomag tartalma: 1db Szín CL5utángyártott tintapatron. Folosim module cookie pentru a vă oferi cea mai.


Canon pixma mp250 utángyártott patron

Amint fentebb említettük, a hiba a patron túlmelegedése miatt következik be. Ez akkor is igaz, ha még mindig használható tinta maradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.