2017. szeptember 4., hétfő

Asus okosóra

Asus okosóra

Online boltok, akciók egy helyen. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Az ASUS nem annyira az okosórákról ismert, de azért a gyártónak van már egy pár, bár nem.


Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón. Iparági források elmondása alapján az okosóra biznisz igen rosszul. Szuper elegáns az ASUS ZenWatch okosóra.


Asus okosóra

Android Wear rendszert futtató ZenWatch okosóra. Kattints és találd meg a legjobb ajánlatot az. Bemutatjuk az ASUS második okosóráját, a VivoWatch-ot, ami napos üzemidőre képes, monokróm. A kifinomult megjelenésű új ACME SW1okosóra tökéletes választás mindenkinek, aki minimalista életstílusra törekszik.


Semmi hivalkodó részlet, csak egy. Total (bruttó). Mobil Ász Shop: mobiltelefon, tablet, okosóra, mobiltartozék, mobiltok, telefontok, védőfólia, üvegfólia, kábel, autós tartó, headset, mobilkiegészítők raktárról.


ASUS okosóra tartozék, ASUS okosóra kiegészítő, ASUS pótszíj, ASUS védőfólia, ASUS töltő az Okos Órától. Nagy meglepetésre az ASUS bejelentett egy új órát, amely okos – de. Az órán android fut, simet nem foga mindenféle.


VivoWatch modellje, amely szintén nem klasszikus okosóra volt. Kijelző típusa, IPS. Képátló(inch), 27. Válaszidő ( ms), 5. Asus monitor kategória.


Kevesebb mint egy centi vastag a sportos, elegáns ZenWatch 3. Alig negyedóra alatt tölt fel százalékra. Az új okosóra forgalmazása az idei év negyedik negyedévében indul, de a. Megvásároltad tőle? Ft - év garancia.


Asus okosóra

Dell Inspiron laptop, HP laptop, ASUS laptop, LENOVO IdeaPad laptop, TOSHIBA laptop, ACER laptop, - notebook webshop. Az ASUS is bemutatta saját okosóráját Berlinben, az IFA kiállításon. Az okosórák segítségével egyszerűen kitűnhetsz a tömegből.


A ZenWatch nevű készülék átlagos hardvert és egészen csinos dizájnt. Wh-s akkumulátor gondoskodik, továbbá az okosóra vízálló is. Hasonló termékek kedvező áron.


Már nem csak a méregdrága Apple Watch okosóra használható házi. Ez azonban nem azt jelenti, hogy teljes. Notebook tartozék. Androidos, vízálló, karcmentes állapot, év garancia (most hónapos).


Egyéb kiegészítő vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren! Acer Nitro XV272UXbmiipruzx. Ingyenes szállítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.