2017. augusztus 31., csütörtök

Obd2 android magyar

Azonosítsa az Android -et használó autóját és állapítsa meg, miért világít a motorjelző lámpa. Csatlakoztasson.


Obd2 android magyar

See what your car is doing in realtime, get OBD fault codes, car performance, sensor data and more! Program magyar nyelvű, ingyenesen letölthető és frissíthető. Mivel az alapelv ugyanaz és ráadásul ez a program már magyar nyelven is.


A szoftver az OBD -DIAG Diamex DX interfészekhez lett optimalizálva,de mûködik egyes. Ellenőrizze és állítsa vissza a hibakódok OBD Auto doktor. Olcsó, KIVALLÓ eszköz! Feltöltötte: Comet Mr.


Nem csupán a szabványos OBD csatlakozóval tud kommunikálni. A rendszerfrissítés egy gombnyomással elvégezhető, mivel Android alapokon fut a múszer. Az OBD ll szkenner. Obdprogram android magyar letöltés ingyen:pdf.


The First App Store to. OBDbluetooth autó diagnosztikai hibakódolvasó törlő Android telefonokhoz. Univerzális autó diagnosztikai és hibakód olvasó és törlő kézi műszer magyar. Győződjön meg autója biztonságos működéséről!


Hitelesített telefonszám. Ingyen szállítás 10.


Obd2 android magyar

A népszerű TORQUE Andriod operációs rendszeren már magyar nyelven is futó szoftverrel is hibátlanul együttműködik, amelyet letölthet az Android marketről. Magyar Car OBDdiagnostic tool.


OBD, OBD II multiprotokoll, magyar menüvel, U581. VDM magyar autódiagnosztika Androidhoz. Támogatott operációs rendszerek: Android 5. Ezzel már nem csak a. USB esetén android 3. OBDuniverzális wifi autódiagnosztika.


Diagnosztika - Android. Letoltes Obd Driver Free ObdElm3Android Alkalmazasok. Olyan alkalmazást keresek mobiltelefonra ( Android ) amely a következő. Citroen Berlingo, az OBD -hez csatlakozik, utána semmi infó.


A mai szervizekben már az alaptevékenységekhez tartozik az OBD II. CD-n, magyar nyelvű használati és tanácsadási lehetőség. Car Scanner supports all OBD-compatible vehicles and provides. ELM3Bluetooth V2.


Obd2 android magyar

OPEL gyári kinézetű Android multimédia. Töltse le az alkalmazást, és csatlakoztassa az OBDeleven autódiagnosztikát az autó OBDII portjához. A csatlakozót becsatlakoztatva a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.