2017. augusztus 16., szerda

Mikrohullámú adatátvitel

Mikrohullámú adatátvitel

Ha két távoli pont közötti nagy megbízhatóságú átvitelre van szüksége akkor ajánljuk a szakértőink által is javasolt Motorola eszközökre épülő mikrohullámú. Előfordulása és. Kozmikus mikrohullámú. Szakképzés › Informatikatudasbazis.


Mikrohullámú adatátvitel

A mikrohullámú adatátvitel hullámhossza 2–GHz. Mikrohullámú átvitel. Ha a teljes energiát egy kicsi nyalábba. A műholdon lévő transzponderek a felküldött mikrohullámú jeleket egy másik frekvencián felerősítve.


MHz felett a hullámok szinte teljesen egyenes vonalban terjednek. Az igényekhez illeszkedő sebesség. Igény szerinti mobilitás. Biztonságos adatátvitel. Költséghatékony működés. Az IP kamerák, illetve a videodigitalizálók folyamatos. Gyorsulhat a mikrohullámú adatátvitel - A Fujitsu felfedezésének köszönhetően nagyobb távolságok is áthidalhatók az akár Gbps. Mûholdas átvitel.


A mûholdakon lévõ transzponderek a felküldött mikrohullámú jeleket egy másik frekvencián felerõsítve visszasugározzák. Hogy a földön lévõ. Nagyobb távolságok áthidalására gyakran használják a mikrohullámú átvitelt. A kiemelkedő adó- és vevőantennák egymásnak sugárnyalábokat küldenek.


Pont-pont mikrohullámú rádióberendezések. Az első felhasználók között voltak. Motorola PTP és PMP termékek nagy távolságú, megbízható mikrohullámú rendszerek. Licenszelt mikrohullámú adatátvitel.


Wireless rendszer Digimatic mérőeszközök adatának átviteléhez PC-re. Epont-pont adatátviteli mikrohullámú berendezés. A berendezés felépítése. A rádiórelé berendezés osztott kivitelű: egy beltéri KF Modem.


Infravörös, lézer átvitel. Szórt spektrumú sugárzás. Műholdas átvitel. Az adatátvitel a levegőben mikrohullámon keresztül történik.


Az átviteli mód ismert még Wi-Fi vagy WLAN néven is. A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. Ajánlatok beadási, beérkezési. Giganet SHOP garanciával.


Mikrohullámú adatátvitel

A hagyományos mikrohullámú adatátvitel jellemzően alacsony frekvencián működik, ezért rendkívül stabil kapcsolatok építhetők ki vele - a. GHz linkek tervezése és építése, kulcsrakész rendszerek kivitelezése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.