2017. augusztus 3., csütörtök

Lineage 2 szerver bérlés

Lineage 2 szerver bérlés

Az ÖN játékszerverének futtatási díjai a mi szervergépeinken : Listaáras havidíjak 2009. Mivel IP-címenként csak egy Lszerver indítható, így minimum csak fős.


Lineage 2 szerver bérlés

Igény esetén 6db, 10Mb-os e-mail, @ szerverberles. Megmutatom nektek, hogy kell egy lineage java szervert elkészíteni fontos mielőtt neki keddel győződj meg arról hogy az interneted FIX IP-címmel van e. Ezennel a Skeleton Hosting megszünteti játékszerver üzemeltetési szekcióját!


IntelCore™Duo processzor, merevlemez, akár 4GB memória támogatása. Ház: Alaplap: Processzor: IntelCeleron41. Csodálatos CoDjátékszerverek minőségi szolgáltatás. View more comments.


Majd ha jön a Remastere L-zök. Lineage II : A jól közismert játék Lineage II. Find support or report. Saját szerver, csak a magam kedvéért.


Hiányzó: bérlés ‎| Tartalmaznia kell a következőket: bérlésMuOnline Season Szerver készítése - www. Sziasztok ebbe a videóban megmutatom hogyan tudtok saját MuOnline szerver készíteni ! Whispering Fields High Five Szerver.


Lineage 2 szerver bérlés

Nightfall L2J Freya Szerver } =. Hiányzó: lineage ‎| Tartalmaznia kell a következőket: lineageClans. Minecraft, CSGO. Játékszerver azonnal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.