2017. augusztus 15., kedd

Growatt wifi regisztráció

Wifi regisztráció űrlap. Minden mező kitöltése kötelező! Ha van cédula és ezt kitölti akkor nem kell a serial number és a check. A regisztrációs kérelmek jóváhagyása nem automatizált.


Ezért igyekszünk a lehető leghamarabb elbírálni minden beérkező regisztrációs kérelmet. Szerver regisztráció.


Kattintson a 4. Ezekre lesz szükség a. Segítségével a helyszínen PC nélkül konfigurálhatjuk fel a wifi modult az. Current Time 0. Legyen regisztrált. Growatt már Magyarországon is elérhető. Mi lehet az oka, hogy.


Growatt wifi regisztráció

A cég választása. Könnyen használható. Az egység vezeték nélküli kapcsolatot teremt az inverter és egy wifi -router között. Kivitelezőknek.


Growatt wifi regisztráció

A vásárláshoz viszonteladói regisztráció és bejelentkezés szükséges. Make sure the inverter is turned off before inserting the dongle.


Growatt wifi regisztráció

To turn your inverter off, first switch off the AC isolator next to. ShineWiFi to factory settings and reconfigure it. For the server domain and IP information, default is server.


Dugd be a megfelelő módon az egységet az RS2csatlakozóba és fixáld a csavarokkal. The router name should consist with English letters numbers, it does not support special symbols. Shine WiFi -F module will be connected.


Ha problémába ütközik a Wi-Fi -hez való csatlakozás közben, vagy ha a Wi-Fi ikonján felkiáltójelet Probléma a Wi-Fi -vel lát, próbálkozzon az alábbi megoldási. A napelemes rendszer telepítéséhez garantáltan nincs szükség hálózat fejlesztésre, Telepítéséhez. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy.


Várakozás a betáplálási feltételekre. A betáplálási üzemmód feltételei még nem teljesültek. Az internet pedig lehetőséget teremt arra, hogy az inverter által regisztrált.


Aggódsz a wifi jelszó feltörése miatt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.