2017. augusztus 10., csütörtök

Asus rtac58u

Eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó kis router. A jelerőssége. MAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Vélemények és értékelések.


Asus rtac58u

Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép-en! Gigabit eszköz ASU RT - AC58U V. Router vásárlás akciós áron hónap gyártói garanciával. Asus RT - AC58U V. WiFi antenna, 6. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


Mondja el véleményét! Ma érkezett meg a router, egyelőre nem győzött meg. Mitől lehet ez. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Asus rtac58u

Ha a terméket most megrendeli, megrendelését átveheti: Újpest: 1. Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Price: ₹ 099. Ha ez valakinek fontos, a router nem dohányzó lakásban volt használva. Jelenleg az elérhető legfrissebb asus firmware van rajta: 3. Legfrisebb online webshop Router árak.


Válogass a Jófogás. Készlet: Külső raktáron. ASUS házhoz rendelés. Futár kézbesíti. Its direct fibre speed is poor though. Gyártói cikkszám: RT- AC58U. Garancia: hónap. See all the product information. Suitable accessories. Ratings and reviews. The ultra-thin and stylish RT-AC58U features both 2. USB, 3G, 4G, Vendég. GHz dual bands. You should see text fields where you. This router features MU-MIMO, providing you with a faster and more stable. WAN, 4x LAN, 1x USB2.


Asus rtac58u

Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Consistently Praised for Networking Excellence!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.