2017. július 3., hétfő

Uconnect telefontükrözés

Uconnect telefontükrözés

RÁDIÓ UCONNECT. Félig-meddig nemhivatalosan, de már Magyarországon is megoldható, hogy az okostelefonos funkciók megjelenjenek az autók kijelzőjén. TELEFONTÜKRÖZÉS.


Az Apple CarPlay telefontükrözés ztos lehet abban, hogy mindig Ön lesz a középpontban. AndroidAuto telefontükrözés, amely segít kapcsolatot tartani a családdal. USB bemenet teljes funkcióval és telefontükrözéssel. Uconnect 7" érintőképernyős rádió.


Uconnect telefontükrözés

Fényezett tükörházak. Telefontükrözés. DAB - digitális rádió. Eco bőr multifunkciós kormány. LED-es hátsólámpák. J JEEP RENEGADE UCONNECT SZOLGÁLTATÁSOKKAL. Válassza az opciós telefontükrözés funkciót, és élvezze a gondtalan vezetést! A rendszer testre. Igaz, utóbbit nemsokára ki lehet váltani a telefontükrözés. Bluetooth telefonkihangosítóval és telefontükrözés funkióval. Business csomag(16).


A kW-os gyorstöltővel és UConnect infotainment rendszerrel szerelt. Reggeli babáknak hónapos. Barack színű szemhéjpúder. Olaszország területe. Auchan trambulin 305. Női fedora kalap. Alfa UConnect 3D NAV 8" ( RB5). A szériafelszereltségből néhány példa: colos UConnect érintőkijelzős rádió telefontükrözéssel, hangszóróval, colos TFT műszeregység, ködfényszóró.


Uconnect telefontükrözés

A csúcstechnika jelenlétét a vezeték nélküli telefontükrözésre is képes colos UConnect infotainment rendszer szériában fokozza, méghozzá. Ha a Giuliettában telefontükrözést szeretnél, akkor egy Alpine fejegységet rendelhetsz hozzá az opciós.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.