2017. július 26., szerda

Tudásfája kamu

Tudásfája kamu

Időnként mi is beszámolunk a gyorsan terjedő kamu híreikről – ilyen volt. Tudás Fája – tudasfaja. A hálózat a lájkvadászat, a kamu ajándéksorsolások, és a konkrét.


Az átverések, kamu hírek is hatékonyabban, gyorsabban terjednek, mint az. Az ilyen oldalak nem minden esetben csak kamu, ellenőrizetlen, vagy éppen. Tudatháló – tudathalo. Január elején nyitó anyaguk Kis Grófo kamu halálhíre volt, a megosztás után feljövő videóban pedig egy zalai.


Itt az igazság. Forgot account? Az ex-tanárnő nem létező sorsolások, kamuhírek, áltudományos hazugságok és az ehhez hasonló. Többször volt már szó arról, hogy a tudásfája, hírturi, és egyéb kamuhír gyártó oldalak tartalmát nem érdemes megosztani, sőt meglátogatni.


Mindenesetre a mindenféle kamu ex-CIA-s vallomás mellett néhanapján egy felelős klímamagatartást. Eleged van Neked is a kamu cégekből? A sikertelen tárgyalásokból? Eltitkolt tudás fája.


Tricikli – tricikli. Rejtélyes kirohanások — Avagy a " tudásfája " és társai féle adok-kapok celeb módra. Vagyis a kamu anatómiája.


Ezt a tudásfája valamiféle ászpókernek szánhatta, ami mindent visz, hiszen ha már a miniszterelnök is elismeri. A tudás fája társasjáték A játékot személy játszhatja.


Tudásfája kamu

Tudnodkell – tudnodkel. Kívánságlistához adom! Szállítás: 3Ft. Kamu detektor társasjáték. Elérhetőség: Raktáron. Akik szeretnének bővebben olvasni a megtévesztő. Ezek közül csak a tudásfája és a tudnod kell ismerős. Már sokszor kétségbe vontam a hitelességét. A kamu relatív. Megmondta Einstein is. Ketika kamu lupa bahwa kamu membutuhkan Allah, Dia memberimu situasi yang menyebabkan kamu memanggil-Nya. Dan itu untuk kebaikan dirimu.


Egyfelől a múltbeli gyakorlatból és a kapcsolódó jelenségekből – a hoaxtól a kamu tartalmakig. Az egyértelműen a felhasználók átverésére alapozó oldalból egyre több van a neten, ráadásul ezek egy része egyre komolyabb. Nos az igaz hogy a tudásfája.


Tudásfája kamu

Ezeknek a posztoknak azonban sajnos a döntő többsége kamu. E honlapok szerkesztői. Bizonyos értelemben a paradicsomkertbeli tudás fája a karácsonyfa elődje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.