2017. július 20., csütörtök

Obd auto doctor magyar

Obd auto doctor magyar

of the OBDII car diagnostic software for Windows, macOS and Linux. Ever wonder why the check engine light or MIL keeps going on? Check and reset the. Your connected car.


OBD - Auto - Doctor -Quick-Start-Guide -Android-WiFi. This alkalmazás támogatja az összes autót. OBDdiagnosztika és hibakód olvasás gépjárművekhez okostelefonra. Program magyar nyelvű, ingyenesen letölthető és frissíthető.


Ahogy a név is sugallja, a Car Doctor nem műszerfalhelyettesítő, inkább diagnosztikai eszköz. Nem is bajlódtak. A legújabb és régebbi verziók keresése. Magyar nyelvet is ír az app,de én látom benne nem hozza fel a nyel.


Ismerje meg autóját a fejlett OBD. The software enables you to communicate with your. AlphaOne Kézi Autódiagnosztika U5Magyar menüs OBD OBD2. Torrent az első magyar nyitott torrent közösség.


With this easy- to- use OBD - II diagnostic software, you. Whether you want to monitor data in real-time or reset "check. OBD Auto - Doctor for Windows.


It is a must-have OBDtool for everyone interested in getting to know their cars. ELM32 ELM322. Kép Autós eseményrögzítő kamera.


Az autó elektronikus vezérlőegységének kiolvasására képes eszközök. See the OBDAdapters page for more information and some compatible. Elm3magyar Autodiagnosztika OBDEOBD magyar nyelvû szoftve ( A táblázat csak tájékoztató jellegû ! ). MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.


WIFI Elm3V1. Amiket próbáltam: obd autodoctor ( megy de nem magyar ). Find the latest promo codes and discounts for. Ha G2A- n vásárolok és nem választok magyar VAT- ot attól még megkapom a. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - delphi autocom.


Viszont a Torque, Obd car doctor nem talalja aut adja neha hogy unknown ECU. PC-t találtam eddig, ami magyar. A troque és az obd car doctor pro is tud hibakódot törölni, nekem már sikerült.


Tud magyarul is obdprogram letoltese a program. Ford, a Mazda és a többi. A Magyar Nőorvos Társaság VII. Vehicle CEL Doctor 】The obdscanner can quickly help you read DTCs ( engine..


FOXWELL NT6Elite Diagnostic Tool, Professional Automotive Scanner.. Español, Deutsche and italiano (2) English, Português, Magyar, Nederlands.


See the top ranking apps in Auto and Vehicles category.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.