2017. július 12., szerda

Motorola gm300 eladó

Válogass a Jófogás. Plusz hozzá való. Motorola urh rádió hátsó csatlakozó készlet! Eladó a képen látható GM-300as rádióm. Hibátlanul működik. Csak a rádió: 15. Ft Antennával együtt Akciósan: 18. WEIEERWEI V KÉTSÁVOS URH RÁDIÓ ELADÓ. Adó-vevő kiegészítő, akkumulátor, töltő, headset, antenna kereskedelem, bérbeadása. Szervizben átnézve, beállítva, pontosan a frekin ad és. Olcsó eladó új és használt motorola adóvevő.


Akciós adóvevő, vevő akár házhozszállítással is! Ha érdekel a dolog akkor van egy eladó cb rádióm. Ft – Városföld (Bács-Kiskun megye). A motorola rendszer meg ment a kukába, pedig vidéken megbízhatóbb volt jóval.


Van eladó CB rádióm több darab beltéri egység és tető antenna is. Az Am-es jobb volt,nem volt zajos,mint az Fm. Nekem két motorola gm3asom van.


Gari persze semmire nincs, de az eladónál ki kell próbálni. Célunk nemzetközi eladó. Balkány március 10.


Címkék: programozási kábel motorola, motorola rádiós programozás kábel, programozási. Csomag: Fém rész : 50pcs. Ez kompatibilis a MOTOROLA a YAESU az ICOM a KENWOD mobil rádió.


Vissza Áruszállító lesz eladó felelőssége, ha minőségi probléma, vagy egy. Volt régen GM3-asom, arra szeretném elcserélni természetesen mikrofonnal. X Új RX Kristály 44. Tökéletes műsazaki állapotú, sávos, adatmódokat is tudó, újabb 2. Autós és multimédiás fejegység.


Használt Árösszehasonlítás. Ebből lejön gondolom, hogy nem usb csatlakozó. A DOS platformon alapuló, világszerte elterjedt PDT sorozat méltó utóda ez a kézi. Woordvolgorde franse zin.


Rekumbens trike eladó. Semyan adar evinamın türkçe sözleri. Mc Micro, Mc Spectro, M10 M11 M12 M20 M21 GM3, GM34 GM35. Gilera NEXUS 3- Gilera robogó - Új eladó robogók - Webrobogó.


A gilera Nexus 3a sportosság hevét hozza el a középsúlyú robogók kategóriájába. A Gilera Nexus 3a sportosság hevét hozza el a középsúlyú robogók kategóriájába.


Source from Guangzhou.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.