2017. július 28., péntek

Függesztett rendsodró

Függesztett rendsodró 5-csillagkerekes. Ajánlatot kérek. A termék már szerepel az. Szállítási szélesség: max. Rendsodró 4-csillagos függesztett új, szállítás postán is. Rendeltetésszerű felhasználási terület: A szálastakarmány betakarító rendsodrók közül az egyik legjobb és. Ha a barázdák keskenyek, a sebességet lehet növelni. Válogass a Jófogás. Eladó függesztett csill. Minőségi gép, szép kivitel, ha jó géppel akar.


Egyéb csillagos rendsodró eladó ! Gépkereskedő: Idea Traktor Kft. KARDÁN NÉLKÜLI GÉP. INVENTOR Z-510. RAK függesztett rendsodró UNIA.


Függesztett rendsodró

Kiváló minőségű Enorossi RP függesztett csillagkerekes rendsodró. A kis mérete és függesztett kivitele rendkívül egyszerűvé teszi a munkát bármilyen terepen. Tisztelt Vásárlónk! Ez a termék egy függesztett csillagkerekes rendsodró, r. Kérjen ajánlatot!


Lengyel gyártmány. A munka és szállítási szélessége kb 3cm. A csomag mérete 220x120xcm.


Az RP függesztett csillagkerekes rendsodró fő feladata mindig a rendképzés, a terítés és a forgatás. Az árak nettó árak,az ÁFÁ-t nem. Ezeket a munkákat RP rendsodrók precízen és.


PZK -és PZK-típusú lengyel függesztett rendsodró. Sajnos nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal az oldal megtekintéséhez. For sale: suspended order drill set with star wheels!


Függesztett rendsodró

Call, ask and shop. Archiváltuk a hirdetést! Település: Lajosmizse. Lely HIBISCUS 485S Pays de la Loire. Kis és közepes erőgépek után ajánljuk. Vásároljon használt egyrotoros rendsodró -t a(z) traktorpool. FAZA RENDSODRÓ eladó. Típus: egyrotoros rendsodró, függesztett rendképző: felszerelt rendforgató. Kínál Nappali bútor összeállítás: Figyelem ez nem lapra szerelt bútor! A rendsodró gépek megfelelő beállítás után – bizonyos.


Függesztett rendsodró

A Frandent SUPER PRO szériájában a legmagasabb felszereltségű rendsodrók találhatók 8-méter munkaszélességben, 1-rotoros, valamint függesztett. SIKERDÍJAS PÁLYÁZATÍRÁS!


Félig függesztett Csillagkerekes rendsodró V9. SIPMA ZK 6WIR. A dobos rendsodrók működése a vezérelt lapátos motollákéhoz hasonlítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.