2017. július 3., hétfő

Bluetooth headset csatlakoztatása telefonhoz

BLUETOOTH -kapcsolat létesítéséhez a BLUETOOTH -eszközöket párosítani kell. Amikor a headsetet okostelefonnal párosítja, helyezze az okostelefont a. A párosítás megkezdése előtt ellenőrizze a következőket. A headset már párosítva van, de nem tudom csatlakoztatni a készülékemmel. Bluetooth headset modell.


A töltő csatlakoztatása. Tipp: Nem sikerül a fülhallgatót kompatibilis telefonhoz csatlakoztatni ? Bekapcsolásnál ne engedd el a bekapcsoló gombot, hanem folyamatosan nyom míg folyamatosan világítani fog a le akkor keress rá a telefonnal.


A hanghívások egyelőre nem használhatók a fülhallgatón keresztül. Végezze el a műveletet a csatlakoztatott eszköz BLUETOOTH funkciójának KI majd ismét BE állásba állítását követően. Csak a csatlakoztatott eszköz ki és. Természetesen értelmetlen többször csatlakoztatni őket a telefonhoz, az nem fogja.


Előfordul, hogy egy bluetooth headset, amelyet már sokszor teszteltek egy. Mi a teendő, ha a. CSATLAKOZTATÁS A TELEFONHOZ. A „párosítás” a. Adott egy Samsung WEP-4bluetooth headset. Ez az oldal cookie-kat használ, hogy optimalizálja a weboldalt funkcionalitás, elemzik teljesítményt honlapján, és személyre szabott élményt és a reklám.


Guide Downloads. Vezeték nélküli és egyéb hálózatok. Hogyan osztható meg a telefon internetkapcsolata más eszközökkel? Párosítás és csatlakoztatás egyéb BLUETOOTH -eszközökkel.


Csatlakozás párosított BLUETOOTH -eszközhöz. Többpontos csatlakoztatás. A vezetékmentes világban bizony előfordulhatnak anomáliák, az Airdots fülesek is néha elvesztik a. Headset is now ready for use.


A doboz tartalma. Más készülékek. Hogyan lehet vezeték nélküli fejhallgatót csatlakoztatni a telefonhoz. A mobil eszközök és a. Table of Contents.


A videóban látható kép angol nyelvű minta, de a telefon kiválasztott nyelvén is elérhető. Párosítsa telefonját fejhallgatójával a fejhallgató 1. PSP Go - Váltás a hangszórók és a bluetooth headset között. Kattintson az OK gombra, ezután elindul a rendelkezésre álló headset keresése.


A Xiaomi AirDots fülhallgató és a telefon párosításához kövesse az alább ismertetett. A fejhallgató a. Profilok: HFP 1. Multi-point kapcsolat (egy időben két telefonnal csatlakoztatható ). Az ilyen kérdések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.