2017. június 8., csütörtök

Mi az a miracast

A Miracast egy technológia, amely a mobil eszközök kijelzőjét jeleníti meg a TV-n. TV készülékekbe vagy számítógépekbe Blu-Ray lejátszókba lehet ez a. A Miracast (WiDi) elsősorban akkor lehet hasznos, ha gyakran van olyan, hogy a telefonon lévő képeket, videókat vagy valamit a notebookról. A Miracast a Wi-Fi Alliance által gondozott szabvány, melyet kép és hang vezeték nélküli átviteléhez fejlesztettek ki.


Technikai alapja a Wi-Fi. De van amikor jó lenne elszakadni a kábeltől. A TV támogatja a WiDi és a Miracast technológiákat is. A T4meg olyan mint egy népmese.


Győződjön meg arról, hogy Windows rendszerű eszköze támogatja a Miracast technológiát. Ezt a következők szerint ellenőrizheti a számítógépen: Válassza.


Miracast Wifi Display app will help you cast android device screen to TV screen by Wireless display device such as Smart TV or Wireless display adapters. Utasítások a Miracast adapter TV-hez történő csatlakoztatásához. Közvetítse egy számítógép képernyőjét Windows rendszeren és egy okostelefonját Android. A rádióerősítőt közvetlenül is összekapcsolhatja.


A számítógép képernyőjét tévesen szeretné másik TV-hez vagy a projektorhoz csatlakoztatni? Nos, ezt egyszerűen a Miracast technológia használatával teheti.


A Wi-Fi Alliance bejelentette az első „Wi-Fi CERTIFIED Miracast ” minősített komponenseket, amelyek biztosítják a kompatibilis készülékek. Wireless Display-t (WIDI) támogató WIFI hardverrel rendelkező laptop, Miracast kapcsolatra képes Androidos készülék vagy AirPlay képes iOS eszköz. A Miracast feladata, hogy mindent leegyszerűsítsen a telefon vagy táblagép képernyőjén megjelenő videojelet közvetlenül a vevőnek küldje.


WiDi Miracast frissítésének fényében megszűnt, ami kompatibilis a. A Miracast telepítéséhez és használatához először ellenőriznie kell, hogy a Windows PC támogatja-e a Miracast -t, majd be kell szereznie a számítógépre a. Include playlist. An error occurred while.


Találatok anycast widi ( miracast ) tv okosító adapter kifejezésre az Extreme Digital oldalon. Ha a külső kijelző támogatja a Miracast funkciót, a Telefon készüléken kapcsolja be a Wi-Fi funkciót, és a Telefon készüléket csatlakoztassa a külső kijelzőre. Más szavakkal, a Wi-Fi adapter egyszerűen nem támogatja a Miracast, vagy a szükséges illesztőprogramok nincsenek telepítve az adapterhez.


Ez igaz, ha nem. Lépjen velünk kapcsolatba, ha a fenti tájékoztatás nem oldja meg problémáját. Támogatás igénylése. Above information might be partly or entirely quoted from.


A Miracast használata a Windows rendszerben TV vagy más vezeték nélküli kijelző csatlakoztatására Wi-Fi-en keresztül. Mi a teendő, ha a Miracast nem. A tv-készülék nem képes Miracast -eszközökhöz csatlakozni.


A videó vagy a. Miután a lista Kész megtölteni, érintse meg a nevét a Miracast adapter. A képernyőtükrözés funkció a Miracast technológiát használja, és lehetővé teszi a. Android eszköze vagy automatikusan csatlakozik, vagy a rendszer kérni fogja, hogy írjuk.


A DLNA-nak csak egy szerverre és kliensre van szüksége (bármilyen wifi-képes eszköz), míg a Miracastnak egy Miracast -kompatibilis eszköz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.